«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Νουομπόντο της Γκεζτέπε»

Newsroom
«ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται για τον Νουομπόντο της Γκεζτέπε»

bet365

Ιστοσελίδα της Νιγηρίας βάζει τόσο την ΑΕΚ όσο και τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της απόκτησης του 25χρονου χαφ της τουρκικής ομάδας.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα scorenigeria.com τονίζει ότι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται σοβαρά για την περίπτωση του Ομπίνα Νουομπόντο. Ο 25χρονος αμυντικός χαφ αγωνίζεται στην τουρκική Γκεζτέπε, μετρώντας 23 συμμετοχές τη φετινή σεζόν.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ των Νιγηριανών, ο παίκτης πρόσφατα απέρριψε μια πολύ καλή οικονομικά πρόταση από τη Σισινάτι του MLS και πλέον έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των δύο ελληνικών συλλόγων, ενώ και η Κολωνία φαίνεται να εξετάζει την περίπτωσή του.

«ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι δύο ομάδες που έχουν δείξει αρκετό ενδιαφέρον, όπως επίσης και η Κολωνία από τη Γερμανία. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη», αναφέρεται μεταξύ άλλων. Πάντως το ρεπορτάζ των Νιγηριανών προσθέτει πως ενδέχεται ο Νουομπόντο να παραμείνει στην Γκεζτέπε ως το τέλος της σεζόν και έπειτα να αποφασιστεί το μέλλον του.

Το συμβόλαιο του 25χρονου Νιγηριανού μέσου στον τουρκικό σύλλογο έχει ισχύ ως το καλοκαίρι του 2023, ενώ αγωνίζεται εκεί από τον Σεπτέμβριο του 2020 όταν και είχε πάρει μεταγραφή από την ουγγρική Ούιπεστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα