Παναθηναϊκός: Με Αγιούμπ απέναντι στον Αστέρα, εκτός ο Χατζηγιοβάνης

Παναθηναϊκός: Με Αγιούμπ απέναντι στον Αστέρα, εκτός ο Χατζηγιοβάνης

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με Αγιούμπ απέναντι στον Αστέρα, εκτός ο Χατζηγιοβάνης

bet365

Ο Παναθηναϊκός με δυο προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Αγιούμπ να μπαίνει στην αποστολή και τον Τάσο Χατζηγιοβάνη να παραμένει εκτός.

Οι «πράσινοι» λόγω του χιονιά και των προβλημάτων που προκάλεσε στην Αττική, δεν μπορούσαν να δουλέψουν Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη και επέστρεψαν στο προπονητικό γήπεδο την Πέμπτη.

Έκαναν και μια δεύτερη προπόνηση την Παρασκευή και ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ματς με τους Αρκάδες, ενώ, αναβλήθηκε φυσικά και η ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τρίτη με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε τον Αγιούμπ στην αποστολή (είχε συμβεί και για το ματς με τον Ιωνικό μέχρι να «κοπεί» στο τέλος), όπως και τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ, εκτός παρέμεινε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Εκτίει τιμωρία μιας αγωνιστικής στο ματς του Σαββάτου στη Λεωφόρο λόγω συμπλήρωσης του ορίου καρτών ​​​​​​ ο Λούκας Βιγιαφάνιες.

Η προπόνηση της Παρασκευής στο Κορωπί είχε ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής, εξάσκηση στα τελειώματα.

Η αποστολή: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρουμπέν, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα