ΟΦΗ: Απόψε στην Κρήτη ο Λουίζ Φελίπε

ΟΦΗ: Απόψε στην Κρήτη ο Λουίζ Φελίπε

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Απόψε στην Κρήτη ο Λουίζ Φελίπε

bet365

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός, Λουίζ Φελίπε, θα βρίσκεται απόψε (23.00) στην Κρήτη και την Πέμπτη (27/1) θα περάσει από εξετάσεις για να υπογράψει στον ΟΦΗ.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται για τον ΟΦΗ ο δανεισμός του Βραζιλιάνου φορ Λουίζ Φελίπε από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Ο 28χρονος στράικερ αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο απόψε (23.00) και την Πέμπτη (27/1) θα περάσει από εξετάσεις. Αν όλα πάνε καλά, τότε θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο της Πορτογαλίας για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια. Αν εξαιρεθεί ο δανεισμός του στην C.R.D. Libolo της Ανγκόλας το 2016 (Ιανουάριος - Δεκέμβριος), αγωνίζεται στην Πορτογαλία από το 2013.

Στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν έπαιζε στη Σάντα Κλάρα, στην πρώτη κατηγορία, με την οποία σε όλες τις διοργανώσεις, σε 12 συμμετοχές, είχε 1 γκολ και 1 ασίστ σερ 492 λεπτά. Η Σπόρτινγκ τον αγόρασε 500.000€ από την Πάσος Φερέιρα τον Ιανουάριο του 2017 και με τη φανέλα της σε 47 παιχνίδια έβαλε 17 γκολ, ενώ έδωσε έξι ασίστ.

Στο παρελθόν έπαιξε και σε Εστορίλ (Πορτογαλία), Libolo (Ανγκόλα), Φεϊρένσε (Πορτογαλία), Μπέιρα-Μαρ (Πορτογαλία), Despοrtivo Brasil και Σταντάρτ Λιέγης U19. Τον Ιανουάριο του 2020 είχε υποστεί πολύ σοβαρό τραυματισμό στο δεξί γόνατο και στη δράση επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι για λογαριασμό της Σάντα Κλάρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα