ΠΑΟΚ: Στη Σουρωτή οι προπονήσεις μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (vid)

ΠΑΟΚ: Στη Σουρωτή οι προπονήσεις μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Στη Σουρωτή οι προπονήσεις μέχρι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (vid)

bet365

Οι «ασπρόμαυροι» άφησαν την παγωμένη Νέα Μεσημβρία και προπονήθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Σουρωτής, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία τους ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της Σουρωτής, το οποίο χρησιμοποιούσε μέχρι το 2011 και την κατασκευή του ιδιόκτητου αθλητικού κέντρου στη Νέα Μεσημβρία.

Η «Ελπίδα» μπορεί να μην πέρασε από τη Θεσσαλονίκη, αλλά ως γνωστόν στην περιοχή που έχει χτιστεί το προπονητικό κέντρο του «Δικεφάλου», στα δυτικά και βόρεια της πόλης, επικρατούν… πολικές θερμοκρασίες και ακραία καιρικά φαινόμενα καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

Οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν προσωρινό «καταφύγιο» προς τα κάτω και πιο συγκεκριμένα στη Σουρωτή, εκεί όπου προπονείται σε καθημερινή βάση ο ΠΑΟΚ Β’, αλλά μέχρι και το Σάββατο (29/1) θα φιλοξενεί και την πρώτη ομάδα.

Η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συνεχίστηκε κανονικά μετά το αναπάντεχο ρεπό της Τρίτης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του δούλεψαν πολύ στο κομμάτι της τακτικής, αλλά και στην κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Νέλσον Ολιβεϊρα συνέχισε ατομικό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ μόνος του γυμνάστηκε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα