ΟΦΗ: Συμφωνία με Φελίπε, στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Σπόρτινγκ

ΟΦΗ: Συμφωνία με Φελίπε, στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Σπόρτινγκ

Δημήτρης Σαμόλης
ΟΦΗ: Συμφωνία με Φελίπε, στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Σπόρτινγκ

bet365

Ο Βραζιλιάνος φορ Λουίζ Φελίπε τα έχει βρει με τον ΟΦΗ, την ίδια ώρα που οι διαπραγματεύσεις της ομάδας του Ηρακλείου με τη Σπόρτινγκ έχουν μπει στο τελικό στάδιο.

Ο επιθετικός που αναζητούσε ο ΟΦΗ βρέθηκε στο πρόσωπο του Λουίζ Φελίπε. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, ενώ ο δανεισμός του στη Σάντα Κλάρα, από την οποία ήθελε να αποχωρήσει, έχει τερματιστεί. Ο ποδοσφαιριστής ήθελε να αλλάξει ομάδα και να φύγει από την Πορτογαλία, στην οποία αγωνίζεται εδώ και πολλά χρόνια. Ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, η οποία από τον Ιανουάριο του 2020 δεν είχε την πορεία που ήθελε λόγω του τραυματισμού του στο δεξί γόνατο.

Ο ΟΦΗ τα έχει βρει σε όλα με τον Φελίπε για τον δανεισμό του και για να ολοκληρωθεί το deal θα πρέπει να γίνει το ίδιο και με τη Σπόρτινγκ. Οι δύο ομάδες έχουν μπει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και μόλις επέλθει συμφωνία, ο Φελίπε θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να υπογράψει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα