Καραχάλιος: «Έχουμε μάθει να παλεύουμε, σήμερα δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι»

Newsroom
Καραχάλιος: «Έχουμε μάθει να παλεύουμε, σήμερα δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι»

bet365

Ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Ζήσης Καραχάλιος ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό πως οι Ηπειρώτες δεν άξιζαν κάτι παραπάνω από το ματς.

Αναλυτικά ο Καραχάλιος μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής:

Για την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό και την υπερπροσπάθεια: «Σίγουρα γνωρίζαμε από την αρχή ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ειδικά με τις απουσίες που είχαμε. Έχουμε μάθει να παλεύουμε κάθε παιχνίδι παρά τις απουσίες που έχουμε και το έχουμε δείξει και στα προηγούμενα παιχνίδια. Σήμερα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και δεν αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό».

Για το υπόλοιπο πρωτάθλημα και αν είναι αισιόδοξος για το κάτι παραπάνω: «Πάντα είμαστε αισιόδοξοι, δουλεύουμε πολύ, κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι η νίκη, για την οποία δουλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτή είναι η ομάδα μας και αυτό είναι το μέταλλό μας και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα