Τσοκάνης: «Χάσαμε πολύ εύκολα το 0-4 δείχνει πως δεν τα πήγαμε καλά»

Newsroom
Τσοκάνης: «Χάσαμε πολύ εύκολα το 0-4 δείχνει πως δεν τα πήγαμε καλά»

bet365

Ο αρχηγός του Βόλου, Τάσος Τσοκάνης στάθηκε στην κακή απόδοση της ομάδας του αναφέροντας πως το 0-4 από τον ΠΑΟΚ μιλάει από μόνο του.

Αναλυτικά ο Τάσος Τσοκάνης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα με 4-0 από τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό ανέφερε τα εξής: «Χάσαμε πολύ εύκολα από τον ΠΑΟΚ και αυτό το 0-4 δείχνει πραγματικά ότι δεν κάναμε καθόλου καλά πράγματα στο γήπεδο. Φάνηκε ότι δεν είμασταν καθόλου προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι. Είχαμε ένα αγωνιστικό πλάνο το οποίο το τηρήσαμε μέχρι το πρώτο γκολ αλλά από εκεί και πέρα το τελικό σκορ τα λέει όλα.

Στο ημίχρονο είπαμε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι όπως κάναμε και στον πρώτο γύρο, αλλά δεχτήκαμε και το τρίτο γκολ και εκεί τελείωσαν όλα. Το επόμενο παιχνίδι είναι με την ΑΕΚ εκτός έδρας, στο οποίο εμείς θα πάμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε αλλά δεν παύει να είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα