Σαραμαντάς: «Τώρα πάμε για την πρόκριση στο Κύπελλο»

Newsroom
Σαραμαντάς: «Τώρα πάμε για την πρόκριση στο Κύπελλο»

bet365

Η Λαμία εξελίσσεται σε κακό μπελά για τον Άρη κι αυτό θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει στον αγώνα του Κυπέλλου σύμφωνα με τον Γιώργο Σαραμαντά.

Η Λαμία θα μπορούσε να είχε πάρει περισσότερα από τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Κλ. Βικελίδης», αυτό σημείωσε ο Γιώργος Σαραμαντάς λέγοντας ότι… «είχαμε πιο κλασικές ευκαιρίες από το ξεκίνημα του αγώνα. Ξέρουμε τα στοιχεία του Άρη και θα έλεγα ότι προσπαθήσαμε να βγάλουμε την τακτική μας στο γήπεδο, έχοντας εικόνα συμπαγούς ομάδας και δεν επιτρέψαμε στον Άρη να δημιουργήσει φάσεις».

Αναφέρθηκε μάλιστα στον δεύτερο αγώνα του Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων ο οποίος θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (26/1) στη Λαμία. «Πιστεύω ότι θα γίνει ένα παρόμοιο παιχνίδι κι ελπίζω να βάλουμε ένα γκολ για να πάρουμε την πρόκριση», είπε δείχνοντας ότι ποντάρει στην καλή αμυντική λειτουργία της ομάδας του και στα 180 αγωνιστικά λεπτά που κράτησε τον Άρη μακριά από την εστία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα