ΑΕΚ: Φωνάζει για πέναλτι στον Μάνταλο στο ματς με τον Ατρόμητο

Newsroom
ΑΕΚ: Φωνάζει για πέναλτι στον Μάνταλο στο ματς με τον Ατρόμητο

bet365

Η Ένωση διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις των Γκορτσίλα και Τρεϊμάνις στη φάση του Ντένιτς με τον Μάνταλο στην περιοχή του Ατρόμητου, αλλά και για κόκκινη που δεν δόθηκε στον Κουλούρη για χτύπημα στον αρχηγό της ΑΕΚ.

Για πέναλτι που δεν της δόθηκε στο ματς με τον Ατρόμητο φωνάζει η ΑΕΚ και συγκεκριμένα για τη φάση του 29' μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων με τους Ντένιτς και Μάνταλο.

«Ο Μάνταλος μπαίνει στην περιοχή, πέφτει στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Ντένιτς που τον βρίσκει στο πόδι, αλλά ο Γκορτσίλας λέει «παίζετε» και το VAR δεν τον φωνάζει να δει ξανά τη φάση», έγραψε η Ένωση στα social media.

Μάλιστα στο ημίχρονο οι άνθρωποι της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Γκορτσίλα, τόσο για το πέναλτι που ζητάει η Ένωση, όσο και για κόκκινη που θεωρούν ότι δεν δόθηκε σε παίκτη του Ατρόμητου και συγκεκριμένα στον Κουλούρη για χτύπημα στον Μάνταλο στη φάση της έντασης στο τέλος του πρώτου μέρους.

«Πες μας τι δεν είδες! Πες μας γιατί αυτό δεν είναι κόκκινη», είναι αυτά που του έλεγαν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα