ΑΕΚ: Δεν τα κατάφερε ο Τσιντώτας, με Χατζηεμμανουήλ στο τέρμα με τον Ατρόμητο

ΑΕΚ: Δεν τα κατάφερε ο Τσιντώτας, με Χατζηεμμανουήλ στο τέρμα με τον Ατρόμητο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Δεν τα κατάφερε ο Τσιντώτας, με Χατζηεμμανουήλ στο τέρμα με τον Ατρόμητο

bet365

Τελικώς ο Τσιντώτας λόγω των ενοχλήσεων που ένιωθε δεν θα υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ στο Περιστέρι, με τον Χατζηεμμανουήλ να τον αντικαθιστά. Στον πάγκο ο Θεοχάρης.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας δηλώθηκε να ξεκινήσει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, ωστόσο θα δοκίμαζε στην προθέρμανση λόγω των μυϊκών σπασμών που είχε στη μέση. Τελικώς δεν τα κατάφερε, με συνέπεια η Ένωση να δηλώσει αλλαγή. Έτσι ο τρίτος γκολκίπερ Χατζηεμμανουήλ θα υπερασπιστεί την εστία της ΑΕΚ στο Περιστέρι, με τον Θεοχάρη να βρίσκεται στον πάγκο καθώς ο Στάνκοβιτς είχε κριθεί τελικώς πως δεν ήταν απόλυτα έτοιμος.

Από εκεί και πέρα σε σχέση με την ενδεκάδα της Τούμπας υπάρχουν δύο αλλαγές. Ο Μάνταλος επιστρέφει στο αρχικό σχήμα αντί του Γέβτιτς σε ελεύθερο ρόλο, ενώ στον άξονα πλάι στον Σιμάνσκι ξεκινάει ο Λε Ταλέκ με τον Σιμόες στον πάγκο. Μοχαμαντί, Τζαβέλλας, Μήτογλου και Ρότα είναι η τετράδα στην άμυνα, με τους Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία στα άκρα της επίθεσης και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Στον πάγκο της ΑΕΚ είναι ο Βράνιες, που είχε δύο αρνητικά τεστ και επιστρέφει στην αποστολή. Μαζί του είναι και οι Θεοχάρης, Σβάρνας, Μισελέν, Σιμόες, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ και Αραούχο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βασίλης Δημητριάδης δεν θα είναι στον πάγκο καθώς έχει τέσσερις κίτρινες. Πήγε με την αποστολή στο Περιστέρι και ανέβηκε στα μπουθ. Έτσι στον πάγκο θα βρίσκεται ο Παναγιώτης Κονέ στη θέση του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα