G-Betting: Με απόδοση 11.5 σε τέσσερα ματς

G-Betting G-Betting
G-Betting: Με απόδοση 11.5 σε τέσσερα ματς
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα 4 σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

To κυρίως πιάτο της 19ης αγωνιστικής της Super League Interwetten παίζεται σήμερα και υπάρχουν τέσσερις ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στις 15:00 ο Άρη υποδέχεται τη Λαμία στη Θεσσαλονίκη, λίγες μέρες μετά, αλλά και πριν το μεταξύ τους ματς στο Κύπελλο Ελλάδος. Η ομάδα του Μάντζιου δεν έχει περιθώρια για νέες απώλειες στο πρωτάθλημα, ενώ πρέπει να βρει τρόπο να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα από τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί. Ο Άρης μετρά 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία 9 ματς κόντρα στην ομάδα της Φθώτιδας. Το 1.57 που προσφέρεται η νίκη του Άρη στην Interwetten έχει την αξία του.

o

Στις 17:15 ο Ατρόμητος υποδέχεται την ΑΕΚ στο Περιστέρι. Η Ένωση προέρχεται από το 0-0 στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, σε ένα ματς που δημιούργησε αρκετές κλασικές ευκαιρίες. Οι Περιστεριώτες θέλουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Παρόλο που η ΑΕΚ έχει τα κενά της στην άμυνα, παρουσιάζεται πιο αποτελεσματική στα εκτός έδρας ματς και σίγουρο το διπλό στο 1.77 δελεάζει.

t

Την ίδια ώρα ο Βόλος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι δύο ομάδες είχαν σκορ και θέαμα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου οι Βολιώτες επέστρεψαν από το 4-1 και πήραν το Χ για το 4-4. Οι γηπεδούχοι πάντα παίζουν ανοιχτά και δεν κλείνονται, τη στιγμή που ο Δικέφαλος του Βορρά συνεχίζει να έχει τα θεματάκια του στην άμυνα που φάνηκαν και κόντρα στην ΑΕΚ, παρόλο που δεν δέχθηκε γκολ. Το goal/goal στο 1.73 αποτελεί μια δελεαστική επιλογή που δικαιολογείται με τα πεπραγμένα των δύο ομάδων.

w

Τέλος στις 19:30 Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Πειραιώτες ψάχνουν την πρώτη τους νίκη μέσα στο 2022 και θα μπουν δυνατά στο ματς. Σίγουρα και οι Γιαννιώτες έχουν την ποιότητα μπροστά να βρουν ένα γκολ και το goal/goal προσφέρεται στο 2.40 στην Interwetten. H νίκη του Ολυμπιακού είναι πολύ χαμηλά και δεν έχει αξία.

i

Oι επιλογές της G-Betting

Άρης Λαμία

Ατρόμητος - ΑΕΚ

Βόλος - ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting