G-Betting με απόδοση 4,1 σε Κρήτη και Νίκαια

G-Betting G-Betting
G-Betting με απόδοση 4,1 σε Κρήτη και Νίκαια
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα δύο σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Με δύο παιχνίδια που συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον ανοίγει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Superleague Ιnterwetten σήμερα.

Το πρώτο ματς της ημέρας λοιπόν είναι στην Κρήτη όπου ο ΟΦΗ που προέρχεται από την ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ, φιλοξενεί τον Παναιτωλικό, ο οποίος είναι με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο με 2-1.

ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους τιμωρημένους Πασαλίδη και Γκαγιέγος, ενώ τραυματίες είναι οι Ουές, Γιαννούλης και Κοροβέσης και θέλουν να διατηρήσουν την επαφή τους με την πρώτη 5άδα του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά τους, οι Αγρινιώτες πέρα από τους γνωστούς Λιάβα, Βαρόνε και Ντίας δεν έχει άλλες απουσίες.

Θα επιλέξουμε τη νίκη του ΟΦΗ με δίνει απόδοση 1.95

Ο άλλος αγώνας της ημέρας είναι αυτός μεταξύ του Ιωνικού και του Παναθηναϊκού στις 19:30 στη Νεάπολη. Οι γηπεδούχοι που έχασαν την προηγούμενη αγωνιστική από την Λαμία και θέλουν να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, ψάχνουν έστω και τον βαθμό, ενώ οι «πράσινοι» που ήρθαν 0-0 με τον Ολυμπιακό και εξασφάλισαν την πρόκριση στο Κύπελλο με το 4-0 επί της Καρδίτσας, θέλουν οπωσδήποτε το τρίποντο.

Ιωνικός-Παναθηναϊκός

Ο Δημήτρης Σπανός δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Καμπράλ και στον τραυματία Γκοτσούλια, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην υπολογίζει τον Χατζηγιοβάνη.

Θα επιλέξουμε να μπει πρώτο γκολ από το 30ο λεπτό και μετά που πληρώνει 2.15.

Οι επιλογές της G-Betting

ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Ιωνικός-Παναθηναϊκός

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting