ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Μπαλωμένος μέχρι το 2025

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Μπαλωμένος μέχρι το 2025

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε ο Μπαλωμένος μέχρι το 2025

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου με τον νεαρό τερματοφύλακα, Κώστα Μπαλωμένο, μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Στην ανανέωση του συμβολαίου με τον Κώστα Μπαλωμένο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 προχώρησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Κωνσταντίνου Μπαλωμένου μέχρι τις 30.06 του 2025», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ποιος είναι ο Κώστας Μπαλωμένος.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ γράφει για τον νεαρό τερματοφύλακα:

«Ηταν πέντε χρονών όταν ο πατέρας του, τερματοφύλακας κι ο ίδιος, τον πήγε στην ακαδημία του Μ. Αλεξάνδρου Κιλκίς. Σαφώς δεν τέθηκε ζήτημα να δοκιμάσει οποιαδήποτε άλλη θέση. Το 2011 άρεσε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, άμεσα ήρθε στη Θεσσαλονίκη, αν και τα πρώτα χρόνια φυσικά, πηγαινοερχόταν καθημερινά από το Κιλκίς για προπονήσεις. Στα 14 του αποφάσισε να ζήσει στο Σπίτι των Ακαδημιών.

Στην ακαδημία του ΠΑΟΚ μεγάλωσε, έκανε φίλους, απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες, κέρδισε τουρνουά και πρωταθλήματα. Θυμάται έντονα το τουρνουά Lokoball στη Ρωσία – όντας στην Κ11 τότε – που αναδείχθηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της διοργάνωσης. Ο Κωνσταντίνος Μπαλωμένος ανήκει στη γενιά των 2002 του PAOK Academy, αυτών που πάντα θα θυμόμαστε ως τα παιδιά που κέρδισαν την Μπαρτσελόνα. Εκείνος, ωστόσο, στάθηκε άτυχος τότε. Τραυματίστηκε, δεν ταξίδεψε στη Βαρκελώνη και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Χρήστος Ταλιχμανίδης.

Πρωταθλήματα έχει χαρεί πολλά, φυσικά. Ένα με την Κ15 και τρία (την πρώτη χρονιά ήταν από τους μικρότερους της Κ19) με την Κ19, του εντυπωσιακού αήττητου της οποίας ήταν βασικός «πυλώνας», άλλωστε. Μία από τις καλύτερες σεζόν του ήταν το 2018-19 στην Κ17, όταν ήταν βασικός και στα 19 παιχνίδια.

Το 2020 άρχισε να προπονείται με την ανδρική ομάδα και το καλοκαίρι του 2021 πήρε μέρος και στην προετοιμασία. Πλέον ανήκει στο ρόστερ της Α ομάδας και είναι αποφασισμένος να πετύχει κι αυτόν τον μεγάλο στόχο».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα