Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την παρουσία κατόχων διαρκείας στο «Κλ. Βικελίδης»

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την παρουσία κατόχων διαρκείας στο «Κλ. Βικελίδης»

Newsroom
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης για την παρουσία κατόχων διαρκείας στο «Κλ. Βικελίδης»

bet365

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της τελευταίας διετίας θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο «Κλ. Βικελίδης» για τον αγώνα (23/1, 15:00) με τη Λαμία.

Λόγω των περιορισμών που αποφασίστηκαν από την Κυβέρνηση, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε ποιοι έχουν δικαίωμα εισόδου στο «Κλ. Βικελίδης» για τον αγώνα με τη Λαμία αλλά και τις προϋποθέσεις. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (23/01, 15:00), στο πλαίσιο της 19ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten, δικαίωμα εισόδου θα έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2020-2021, οι οποίοι ανανέωσαν και για τη σεζόν 2021-2022, με σειρά προτεραιότητας, στις Θύρες 3 (από την Αλκμήνης), 7, 9 και VIP (η είσοδός τους στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί με την κάρτα διαρκείας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου).

Οι Θύρες του Κλεάνθης Βικελίδης θα ανοίξουν δύο ώρες νωρίτερα (13:00), ενώ για την είσοδο στο γήπεδο, όπως είναι γνωστό, θα χρειαστεί η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού covid-19 ή ενεργού πιστοποιητικού νόσησης covid-19, σύμφωνα με τις οδηγίες της ΚΥΑ», αναφέρει η ΠΑΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα