Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε από τους φίλους της να μην βρεθούν στη Ριζούπολη

Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε από τους φίλους της να μην βρεθούν στη Ριζούπολη

Newsroom
Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε από τους φίλους της να μην βρεθούν στη Ριζούπολη

bet365

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης ζήτησες από τους φιλάθλους της να μην δώσουν το «παρών» στο γήπεδο τα Ριζούπολης για την προστασία της ομάδας.

Μετά τα χρηματικά πρόστιμα που επιβλήθηκαν στον Απόλλωνα Σμύρνης λόγω της παρουσίας φιλάθλων των Ολυμπιακού, ΑΕΚ στους αγώνες που έγιναν στη Ριζούπολη, η αθηναϊκή ομάδα αποφάσισε να μην αφήσει ανοιχτή τη θύρα των φιλοξενούμενων και κατ’ επέκταση να μην δώσει εισιτήρια.

Η ΠΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της, ζήτησε από τους φίλους της ομάδας να μην βρεθούν στο γήπεδο της Ριζούπολης τονίζοντας ότι… «μετά την απόφαση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης να μην διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους φιλοξενούμενης ομάδας, καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να μην δώσουν το «παρών» αύριο στο γήπεδο της Ριζούπολης («Γ. Καμάρας»). Από τη στιγμή που δεν διατίθενται εισιτήρια, συνιστούμε να μην προσέλθουν στο γήπεδο. Προστατεύουμε την ομάδα μας. Ο ΑΡΗΣ είναι πάνω απ’ όλα!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα