Με Λόπεθ η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Με Λόπεθ η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Με Λόπεθ η αποστολή του Άρη για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Κριστιάν Λόπεθ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον κομβικής σημασίας αγώνα (15/1, 19:30) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη.

Έχοντας μείνει πίσω στη βαθμολογία, οι «κίτρινοι» νιώθουν πλέον την πίεση του αποτελέσματος και προς αυτήν την κατεύθυνση ο αυριανός (15/1) εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης θεωρείται καταλυτικής σημασίας. Το ευχάριστο για τον Άκη Μάντζιο είναι ότι απόντος του Αμπουμπακάρ Καμαρά λόγω των υποχρεώσεών του με τη Μαυριτανία, τελικώς θα έχει στη διάθεσή του τον Κριστιάν Λόπεθ. Ο Ισπανός επιθετικός δεν υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα, ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ούτως ώστε να χρησιμοποιηθεί (εφόσον χρειαστεί). Αντιθέτως, ο Χουάν Ιτούρμπε έμεινε εκτός αποστολής καθώς (λόγω θλάσης) δεν συμμετείχε στο ομαδικό πρόγραμμα όλης της εβδομάδας αλλά ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Δεν υπολογίζεται επίσης ο Δημήτρης Μάνος καθώς ο έμπειρος επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε επίσης ότι… «Κατά τους εργαστηριακούς έλεγχους για COVID-19, που υποβλήθηκαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΑΡΗ, ανιχνεύτηκαν συνολικά δύο θετικά δείγματα, που αφορούν έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος», ενώ στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Ντένις, Σιαμπάνης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Λούκας Σάσα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Μαντσίνι, Τζέγκο, Ντιαγέ, Ματίγια, Μπεναλουάν, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Λόπεθ, Χαΐροβιτς, Λούμορ και Δεληζήσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα