Με 1000 φιλάθλους ο αγώνας του Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Λαμίας

Με 1000 φιλάθλους ο αγώνας του Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Λαμίας

Newsroom
Με 1000 φιλάθλους ο αγώνας του Κυπέλλου μεταξύ Άρη και Λαμίας

bet365

Η ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να μην κλείσει ολοκληρωτικά το «Κλ. Βικελίδης» αλλά θα διατεθούν 1000 εισιτήρια για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου (201, 21:30) με τη Λαμία.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων που είναι σε ισχύ από την Κυβέρνηση, ο μάξιμουμ αριθμός φιλάθλων που μπορεί να βρεθεί στις κερκίδες γηπέδου είναι αυτός των 1000 και η ΠΑΕ Άρης αποφάσισε να μην στερήσει τη δυνατότητα έστω σ’ αυτόν τον αριθμό των φιλάθλων να παρακολουθήσουν από κοντά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Προφανώς είναι ένας αριθμός ο οποίος είναι αδύνατο να ικανοποιήσει το σύνολο αυτών που θέλουν να δουν το συγκεκριμένο παιχνίδι από θύρα του γηπέδου, από την άλλη πλευρά όμως εκτιμήθηκε ότι είναι προς το συμφέρον της ομάδας να μην κλείσουν ολοκληρωτικά οι κερκίδες του γηπέδου, αλλά να δοθεί ένας μικρός αριθμό εισιτηρίων.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης σημείωσε ότι… «η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι ξεκινάει αύριο, Παρασκευή (14/01), η διάθεση των 1.000 εισιτηρίων για τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης (20/01, 21:30), στο πλαίσιο της 7ης φάσης (1η Αγωνιστική).

Για τον συγκεκριμένο αγώνα θα λειτουργήσουν οι Θύρες 7 και 9, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 50 ευρώ και η Θύρα 3, όπου τα εισιτήρια τιμώνται 20 ευρώ. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-fc/eisitiria-agonon-21-22/), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινά 10:00-18:00, Σάββατο 10:00-15:00).

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν στο θεσμό του Κυπέλλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα