Ολυμπιακός: Όταν ο Νασρί ζητούσε σχεδόν 3.5 εκατ. ευρώ ετησίως για να υπογράψει (vid)

Ολυμπιακός: Όταν ο Νασρί ζητούσε σχεδόν 3.5 εκατ. ευρώ ετησίως για να υπογράψει (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Όταν ο Νασρί ζητούσε σχεδόν 3.5 εκατ. ευρώ ετησίως για να υπογράψει (vid)

bet365

Ο Σαμίρ Νασρί αποκάλυψε πως είχε βρεθεί κοντά στο να υπογράψει στον Ολυμπιακό και το Gazzetta θυμίζει ένα story γύρω από τον βετεράνο μεσοεπιθετικό.

Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με τον Σαμίρ Νασρί σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Η περίπτωση του βετεράνου πια μεσοεπιθετικού είχε συνδεθεί τουλάχιστον δύο φορές - το 2018 και το 2019 - με την ομάδα των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Μιλώντας σε εκπομπή της NOVA και ειδικότερα στο Monday FC ο Νασρί είπε πως «ακολουθώ τον Ολυμπιακό, επειδή έχουν παίξει και παίζουν εκεί φίλοι μου. Πιο παλιά παρακολουθούσα τον Παναθηναϊκό γιατί έπαιζε ο φίλος μου ο Τζιμπρίλ Σισέ. Παραλίγο να υπογράψω στον Ολυμπιακό μία χρονιά και γι' αυτό ενδιαφέρομαι για το ελληνικό πρωτάθλημα».

Ένα... ζουμερό στοιχείο για τον Γαλλοαλγερινό είχε να κάνει με τα χρήματα που ζητούσε για συμβόλαιο το 2019. Χρονιά στην οποία τα ρεπορτάζ ήθελαν και τον Ολυμπιακό να του έχει κάνει κρούση. Με βάση τα όσα προέκυπταν τότε ο Γάλλος άλλοτε διεθνής μεσοεπιθετικός ζητούσε εν έτει 2019 για ετήσιο συμβόλαιο το ποσό των 3.360.000 ευρώ! Ένα ποσό δηλαδή κοντά στα 3.5 εκατ. ευρώ. Την ίδια χρονιά μάλιστα υπήρχε η Σαμπάμπ Αλ Αχλί του Ντουμπάι που του προσέφερε συμβόλαιο 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Από το 2018 πάντως και μετά οι σταθμοί του Νασρί ήταν η Αντάλιασπορ, η Γουέστ Χαμ και η Άντερλεχτ. Ο Νασρί πάντως όταν σταμάτησε την καριέρα του το 2021 είχε πει σε γαλλικά ΜΜΕ ότι το επεισόδιο που άλλαξε τη σχέση του με το ποδόσφαιρο ήταν η απαγόρευση / τιμωρία λόγω ντόπινγκ που του επεβλήθη το 2018. Ο πρώην διεθνής είχε τιμωρηθεί με ετήσιο αποκλεισμό, για το ζήτημα ντόπινγκ που αντιμετώπιζε μετά από την επίσκεψή του και την υποβολή του σε ιατρικές θεραπείες το 2016 στο Λος Άντζελες.

«Ήταν μόνο μια ένεση βιταμινών επειδή ήμουν άρρωστος. Το βρήκα περισσότερο από άδικο. Δεν είχα πάρει κανένα προϊόν ντόπινγκ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα