Βόλος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλχο

Βόλος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλχο

Newsroom
Βόλος: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλχο

bet365

Στην απόκτηση του 28χρονου διεθνή Φιλανδού δεξιού αμυντικού Νικολάι Αλχο, προχώρησε ο Βόλος.

Πριν από μερικές ημέρες η ομάδα της Μαγνησίας ήρθε σε συμφωνία με την ΜΤΚ Βουδαπέστης για την απόκτηση του Νικολάι Άλχο και σήμερα (09/01) γνωστοποίησε με ανακοίνωση που εξέδωσε την απόκτηση του έμπειρου αμυντικού.

Ο Φινλανδός δεξιός μπακ υπέγραψε στον Βόλο κι εκτός από ένα «γεμάτο» παλμαρέ τίτλων και καλές ποδοσφαιρικές χρονιές, βρέθηκε μωρό 10 ημερών σε ορφανοτροφείο, υιοθετήθηκε μικρός και διαπρέπει στο τραγούδι.

Η σχετική ανακοίνωση του Βόλου αναφέρει:

«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου διεθνή Φιλανδού δεξιού αμυντικού Νικολάι Αλχο.

Ο γεννημένος στις 12 Μαρτίου του 1993 στη Φινλανδία, Νικολάι Άλχο, αποτελεί προϊόν των ακαδημιών τις Ελσίνκι με την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, έχοντας καταγράψει 221 συμμετοχές με 25 γκολ και 21 ασίστ.

Ακόμα, έχει αγωνιστεί στην Σουηδία για λογαριασμό της Χάλμσταντ πριν δοκιμάσει την τύχη του στην Ουγγαρία και την ΜΤΚ Βουδαπέστης όπου αγωνίστηκε σε 17 αγώνες πρωταθλήματος.

Επιπλέον ο Νικολάι Αλχο είναι εν ενεργεία διεθνής έχοντας καταγράψει 17 συμμετοχές.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Νικολάι Αλχο στην οικογένεια της».

@Photo credits: volosfc

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα