Ο δήμος Αθηναίων ενέκρινε το σχέδιο διαγωνισμού για τον Βοτανικό

Ο δήμος Αθηναίων ενέκρινε το σχέδιο διαγωνισμού για τον Βοτανικό

Newsroom
Ο δήμος Αθηναίων ενέκρινε το σχέδιο διαγωνισμού για τον Βοτανικό

bet365

Το σχέδιο για τον διαγωνισμό, μέσα από τον οποίο θα προκύψει ο ανάδοχος για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, ενέκρινε ο Δήμος Αθηναίων.

Η Διπλή Ανάπλαση εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από την απόφαση της Γ.Σ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ωστόσο, μέχρι να φτάσουμε στην στιγμή της απόφασης των μελών του σωματείου, οι εμπλεκόμενες πλευρές προσπαθούν να προχωρήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια της υπόθεσης.

Συγκεκριμένα, ο δήμος της Αθήνας ενέκρινε το σχέδιο για τον διαγωνισμό μέσα από τον οποίο θα προκύψει ο ανάδοχος για το νέο γήπεδο του Τριφυλλιού. Μία εξέλιξη που δείχνει την πρόθεση της δημοτικής αρχής να είναι απόλυτα έτοιμη και μέσα στο 2022(αν όλα έχουν κυλήσει ομαλά) να μπορέσει να προκηρύξει τον διαγωνισμό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα