Αστέρας Τρίπολης: Κανένα θετικό κρούσμα πριν τον Ολυμπιακό

Αστέρας Τρίπολης: Κανένα θετικό κρούσμα πριν τον Ολυμπιακό

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο χωρίς κάποιο νέο κρούσμα κορονοϊού.

Οι Αρκάδες είναι... καθαροί από νέα κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα. Απ' αυτήν θα λείπουν οι Μπαράλες και Ρούμπεν Γκαρθία οι οποίοι έχουν συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσουν την ποινή τους στην εν λόγω αναμέτρηση.

Η σχετική ενημέρωση των Αρκάδων:

«Στους διαγνωστικούς ελέγχους PCR για την νόσο Covid-19 που διενεργήθηκαν στην ομάδα μας ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, δεν ανιχνεύθηκε κανένα θετικό δείγμα».

Photo Credits: Intime

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα