Αντόνιο Μασάρι: Η φανέλα του Ριβάλντο στον Ολυμπιακό από τις αγαπημένες του συλλέκτη των 400 εμφανίσεων

Αντόνιο Μασάρι: Η φανέλα του Ριβάλντο στον Ολυμπιακό από τις αγαπημένες του συλλέκτη των 400 εμφανίσεων

bet365

Η φανέλα του Ριβάλντο στον Ολυμπιακό έχει δεσπόζουσα θέση στη συλλογή του Αντόνιο Μασάρι, του ανθρώπου που έχει συγκεντρώσει 400 εμφανίσεις απ' όλο τον κόσμο!

Ο Αντόνιο Μασάρι είναι ένας παθιασμένος συλλέκτης εμφανίσεων. Στη συλλογή του υπάρχουν 400 φανέλες απ' όλο τον κόσμο. Στο top 10 του φιγουράρει η φανέλα του Ολυμπιακού (χρονιά 2005) με το όνομα του Ριβάλντο να τον... πείθει να την αγοράσει σ' ένα ταξίδι με το σχολείο στην Ελλάδα.

Ο 35χρονος φίλαθος των Ίντερ και Πόρτσμουθ έχει επισκεφτεί πάνω από 90 χώρες κι έχει... ξοδέψει / επενδύσει πάνω από 10.000 λίρες για να δημιουργήσει αυτήν την πλούσια συλλογή!

«Την αγόρασα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με το σχολείο στην Ελλάδα. Όλοι αγόραζαν κλασικά ελληνικά ενθύμια και προϊόντα. Εγώ επένδυσα 30 ευρώ σ' αυτήν την εμφάνιση με το όνομα του Ριβάλντο στην πλάτη», σχολίασε στη Sun που ανέδειξε και το θέμα.

Στην κορυφή της τεράστιας λίστας του βρίσκεται η κίτρινη φανέλα της... Γάνδης της σεζόν 2019-2020. Ο λόγος; Είναι τόσο κίτρινη που μπορεί να της δεις από το φεγγάρι, όπως εξηγεί ο ίδιος.

Αξίζει, δε, να τονίσουμε πως ο Μασάρι έχει υποσχεθεί να φοράει μία διαφορετική φανέλα για κάθε μέρα του ημερολογιακού έτους μέχρι τον Ιούλιο και έχει βρεθεί ήδη σε 12 χώρες από τη μέρα που ξεκίνησε αυτήν την πρόκληση με τον εαυτό του.

Πάντως, ακόμη δεν έχει ανεβάσει κάποια σχετική φωτογραφία με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ίσως να το επιφυλάσσει για το... τέλος του ταξιδιού του.

Μερικές από τις φανέλες που έχει στη... ντουλάπα του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα