ΑΕΚ: Έτοιμος ο Μισελέν για ΠΑΟΚ, αισιοδοξία για Αραούχο

ΑΕΚ: Έτοιμος ο Μισελέν για ΠΑΟΚ, αισιοδοξία για Αραούχο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Έτοιμος ο Μισελέν για ΠΑΟΚ, αισιοδοξία για Αραούχο

bet365

Ο Μισελέν μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα και υπολογίζεται από τον Αργύρη Γιαννίκη ενόψει ΠΑΟΚ. Αισιοδοξία για Αραούχο, ο οποίος λογικά θα μπει κι αυτός το Σάββατο, ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή των τεστ κορονοϊού.

Στην ΑΕΚ βρίσκονται πλέον στην τελική ευθεία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (9/1) στο ΟΑΚΑ. Ένα ματς που θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου καθώς η Ένωση έχει ενημερώσει πως δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματος των 1.000 θεατών καθώς παραμένει σταθερή στη θέση της και δεν επιθυμεί να διαχωρίσει τους οπαδούς της. Μένει να φανεί βέβαια και αν γίνει το ματς καθώς μέχρι το βράδυ αναμένεται να γίνουν γνωστά τα κρούσματα κορονοϊού που έχει ο ΠΑΟΚ. Τα αποτελέσματα των δικών της τεστ περιμένει και η ΑΕΚ, ωστόσο οι κιτρινόμαυροι λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα. Θυμίζουμε πως είχαν τέσσερα κρούσματα στους τελευταίους ελέγχους, ωστόσο τα περισσότερα από αυτά μάλλον θα δώσουν αρνητικό δείγμα.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Αργύρης Γιαννίκης μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Κλεμάν Μισελέν, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε στον μηρό και προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή. Έτσι θα επιστρέψει στα πλάνα του Γιαννίκη, όπως και ο Βράνιες που εξέτισε για να συνθέσουν την τετράδα της άμυνας μαζί με τους Τζαβέλλα και Μοχαμαντί, ενώ μένει να φανεί η επιλογή στο τέρμα και αν ο Τσιντώτας παραμείνει ή επανέλθει ο Στάνκοβιτς.

Από την άλλη για τον Σέρχιο Αραούχο υπάρχει αναμονή καθώς ο Αργεντινός φορ δεν μπήκε με την υπόλοιπη ομάδα ούτε την Παρασκευή. Μένει ακόμα μια προπόνηση, το απόγευμα του Σαββάτου στις 17:00 συν την ενεργοποίηση φυσικά ανήμερα της αναμέτρησης. Πάντως όλα δείχνουν πως θα καταφέρει να μπει και αυτός καθώς ο «Τσίνο» αισθάνεται πολύ καλύτερα. Διαφορετικά ο Ανσαριφάρντ θα παραμείνει στην κορυφή, ενώ η τριάδα πίσω από τον φορ δεν αναμένεται να αλλάξει με τους Άμραμπατ, Μάνταλο και Λιβάι Γκαρσία. Όσον αφορά τον άξονα είναι πιθανό ο Σιμόες να επιστρέψει μαζί με τον Σιμάνσκι στο αρχικό σχήμα, με τον Λε Ταλέκ να διεκδικεί θέση. Όλα αυτά βέβαια σε συνάρτηση και με τα αποτελέσματα των δειγμάτων των τεστ κορονοϊού που αναμένονται, όπως πάντα, με ανυπομονησία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα