Έκανε το 2/2 χθες η G-Betting και σήμερα πάει για νέο... ταμείο

G-Betting
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα τρία σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Η G-Betting πήγε... ταμείο χθες όσους ακολούθησαν τις προβλέψεις της, καθώς ήρθε και ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ιωνικό, αλλά και το γκολ μετά το 30' στο Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ. Σήμερα, με τις τρεις αναμετρήσεις που θα γίνουν για την 16η αγωνιστική της Superleague Ιnterwetten βάζει... πλώρη για νέες επιτυχίες.

Το πρώτο ματς της ημέρας, είναι στις 17:15 στο «Αθανάσιος Διάκος» όπου η Λαμία φιλοξενεί την ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από το σοκ της εντός έδρας ήττας από τον ΟΦΗ στο τελευταίο ματς της για το 2021.

Οι γηπεδούχοι που θέλουν οπωσδήποτε βαθμό ή βαθμούς θα έχουν στην αποστολή τον Μπανγκουρά που αποκτήθηκε δανεικός από την Βαγιεκάνο, όχι όμως και τους Βύντρα, Προβυδάκη, Αντέτζο, Μανούσο και Γκέντσογλου.

Θα επιλέξουμε το προβάδισμα της Ένωσης στο ημίχρονο με απόδοση 2,45.

Στις 19:30, τη... σκυτάλη θα πάρει η αναμέτρηση της Ριζούπολης όπου ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Ολυμπιακό. που θα παραταχθεί με πολλές απουσίες τόσο λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού, όσο και του Κόπα Άφρικα, ενώ ανάλογη είναι και η κατάσταση στους γηπεδούχους που δεν θα έχουν μεταξύ άλλων, τους Λισγάρα, Ντομίνγκε και Σλίβκα.

Εμείς θα πάμε να προηγηθεί ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο σε απόδοση 1,63.

Η... αυλαία της αγωνιστικής θα πέσει στην Λεωφόρο στις 21:30, με το δυνατό παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη που θα παραταχθούν με πολλά προβλήματα λόγω της πανδημίας. Από τη μία οι «πράσινοι» δεν θα έχουν τους Καρλίτος, Χατζηγιοβάννη, Ρούμπεν και Μαουρίτσιο και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δεν υπολογίζουν τους Γκάμα, Ματίγια, Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Γκαρσία, Μαρμαρίδη και τον Καμαρά.

Πρόβλεψή μας είναι ο Παναθηναϊκός να προηγείται στο ημίχρονο, με απόδοση 2,55.

Οι επιλογές της G-Betting

Λαμία-ΑΕΚ

Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-Άρης

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ