Επιστρέφει η G-Betting με απόδοση στο 3,7

G-Betting G-Betting
Επιστρέφει η G-Betting με απόδοση στο 3,7
Οι προβλέψεις της G-Betting για τα δύο σημερινά ματς της Superleague Ιnterwetten.

Ανοίγει σήμερα η... αυλαία της αποδεκατισμένης λόγω των πολλών κρουσμάτων 16ης αγωνιστικής για την Superleague Ιnterwetten, με τα δύο παιχνίδια να είναι το ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός στις 17:15 και το Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ στις 19:30.

Στους Ζωσιμάδες, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, το μεγάλο φαβορί είναι οι γηπεδούχοι που προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό με 2-0, την ώρα που οι φιλoξενούμενοι είχαν χάσει από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη.

πασ

Θα στηρίξουμε τη νίκη της ομάδας του Ηρακλή Μεταξά που πληρώνει με το... τίμιο 1.80.

Στο άλλο παιχνίδι, αυτό της Τρίπολης, ο Αστέρας έρχεται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2 και μέχρι την τελευταία στιγμή μετράει απώλειες λόγω κορονοϊού, καθώς βρέθηκε κρούσμα ακόμα και σήμερα το πρωί.

Οι Κρητικοί από την πλευρά τους, θέλουν να δώσουν συνέχεια μετά την μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1, έχοντας στην διάθεσή τους και τον Γκαγιέγος και τον Νέιρα. Αντιθέτως απουσιάζουν οι Επασί, Σηφάκης και Ντουρμισάι.

αστερασ

Θα επιλέξουμε το να μπει γκολ μετά το 30ο λεπτό, σε απόδοση 2,10.

Οι επιλογές της G-Betting

ΠΑΣ Γιάννινα-Ιωνικός

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting