Ατρόμητος: Ανακοίνωσε μια ενδεκάδα κρούσματα λίγες ώρες πριν το ματς με τον Βόλο

Newsroom
Ο κορωνοϊός «χτύπησε» για τα καλά την ομάδα του Ατρομήτου, καθώς έφτασαν τα 11 (!) κρούσματα κορονοϊού λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τον Βόλο, στο Περιστέρι.

Οι ομάδες της Super League δεν σταματούν να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με τον κορονοϊό. Ο Ατρόμητος είναι μία από αυτές, με τους Περιστεριώτες να ανακοινώνουν ότι εντοπίστηκαν ακόμη τέσσερα κρούσματα, με αποτέλεσμα πλέον ο αριθμός των κρουσμάτων να φτάνει τα 11.

Κι όλα αυτά λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη αναμέτρηση με τον Βόλο στο Περιστέρι (05/01, 17:15), για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του πρωτοκόλλου της διοργανώτριας αρχής, για την αναβολή ενός αγώνα χρειάζεται να εντοπισθούν 4 ή περισσότερα νέα κρούσματα σε αθλητές κατά τους δύο τελευταίους ελέγχους πριν τον αγώνα (αθροιστικά).

Η σχετική ανακοίνωση του Ατρομήτου αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι στους καθιερωμένους ελέγχους που διενεργούνται για τον COVID-19 εντοπίστηκαν νέα κρούσματα κορωνοϊού και συνολικά οι νοσούντες έχουν φτάσει στους 11.

Στο πλαίσιο αυτό και τηρώντας απαρέγκλιτα το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι ασθενείς έχουν τεθεί ήδη σε κατ’ οίκον περιορισμό ώστε να περιοριστεί η διασπορά στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι στους ελέγχους των τελευταίων ημερών, είχαν εντοπιστεί αρχικά πέντε κρούσματα και στη συνέχεια άλλα δύο».

@Photo credits: INTIME