«Ο Ιορντανέσκου μιλάει με Ελλάδα, περιμένει την Εθνική του»

Newsroom
Στη Ρουμανία αναφέρουν πως ουσιαστικά ο 43χρονος θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες να αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και ύστερα να απαντήσει στον Ατρόμητο.

Στην «εξίσωση» του Ατρόμητου βρίσκεται εδώ και καιρό ο Εντι Ιορντανέσκου, καθώς ο Ρουμάνος κόουτς είναι εκ των βασικών υποψηφίων για για τον πάγκο των Περιστεριωτών. Ομως την ίδια στιγμή «παίζει» και για εκείνον της Εθνικής του ομάδας, όπου ναι μεν τα ΜΜΕ της χώρας του δίνουν τον Λάζλο Μπόλονι ως φαβορί για τη θέση αλλά και εκείνος βρίσκεται στη λίστα.

Οπως μάλιστα ανέφερε άνθρωπος του περιβάλλοντός του στην ιστοσελίδα «ProSport», τα πάντα για το μέλλον του θα ξεκαθαρίσουν μόλις «κλείσει» προπονητή η Εθνική του ομάδα. «Ο Εντι δεν έχει λάβει κάποια πρόταση από την Ομοσπονδία αλλά ελπίζει να είναι ο επόμενος τεχνικός της Ρουμανίας. Αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον Μπόλονι τότε μπορεί να γίνει το φαβορί. Οντως έχει επαφές με την Ελλάδα (σ.σ. εννοώντας τον Ατρόμητο), αλλά θα περιμένει να δει τι θα συμβεί με την Ομοσπονδία», σχολίασε σχετικά.

Αυτόματα και με γνώμονα τα παραπάνω σε περίπτωση που ο Μπόλονι, πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, αναλάβει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ρουμανίας τότε θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες ώστε ο 43χρονος Ιορντανέσκου να αναλάβει τα «ηνία» του Ατρόμητου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image