Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ αναδεικνύεται 4ος καλύτερος Τσέχος ποδοσφαιριστής της χρονιάς (vids)

Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ αναδεικνύεται 4ος καλύτερος Τσέχος ποδοσφαιριστής της χρονιάς (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Βατσλίκ αναδεικνύεται 4ος καλύτερος Τσέχος ποδοσφαιριστής της χρονιάς (vids)

bet365

Ο βασικός διεθνής πορτιέρε του Ολυμπιακού βγαίνει σύμφωνα με την εν εξελίξει ψηφοφορία ο 4ος καλύτερος παίκτης στην Τσεχία για τη χρονιά που μας πέρασε.

Ο Τόμας Βατσλίκ υπήρξε βασικός γκολκίπερ της Τσεχίας στο Euro και έγινε μετά και βασικός κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού. Ο 32χρονος υψηλόσωμος γκολκίπερ έχει φέτος 23 ματς με τη φανέλα των Πειραιωτών.

Από αυτά έχει κρατήσει το μηδέν σε εννιά αγώνες στο σύνολο σε Ελλάδα αλλά και σε Ευρώπη. Στην πατρίδα του από την άλλη συμπεριελήφθη για άλλη μία χρονιά στους κορυφαίους παίκτες της σεζόν σε μία ψηφοφορία που πάντως είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Ο επιθετικός Πάτρικ Σικ είναι ο παίκτης που βγαίνει πρώτος στη φετινή ψηφοφορία, που είναι και η 26η χρονικά ψηφοφορία των Τσέχων δημοσιογράφων. Ο Σικ έχει λάβει 826 πόντους, 207 παραπάνω από τον 2ο της κατάταξης Τόμας Σούτσεκ. Ο τρίτος της κατάταξης είναι ο Αντονίν Μπαράκ και ο 4ος ο Τόμας Βατσλίκ με τα τελικά αποτελέσματα να αναμένονται το 2022 αλλά με τα τωρινά δεδομένα να δείχνουν την πρόθεση των εκπροσώπων του Τύπου στη χώρα.

Ο Βατσλίκ στο παρελθόν έχει βγει κορυφαίος παίκτης στην Τσεχία. Στην πέμπτη θέση βρίσκεται ο Βλαντιμίρ Κουφάλ με 13 πόντους πίσω από τον Βατσλίκ.

Να θυμίσουμε πως ο Τόμας Βατσλίκ, δεν έχει δεχτεί γκολ σε επτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ένα περισσότερο από τον Λοντίγκιν του ΠΑΣ Γιάννινα, που ήταν μπροστά λίγες μέρες πριν. Έτσι είναι ο κορυφαίος γκολκίπερ σε αυτόν τον τομέα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα