Καραπαπάς: «Πως να διαλέξουμε 1.000 άτομα από 15.000 διαρκείας; Να μας εξηγήσει η Κυβέρνηση γιατί κλείνουν ανοιχτοί χώροι και όχι οι κλειστοί» (vid)

Καραπαπάς: «Πως να διαλέξουμε 1.000 άτομα από 15.000 διαρκείας; Να μας εξηγήσει η Κυβέρνηση γιατί κλείνουν ανοιχτοί χώροι και όχι οι κλειστοί» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Καραπαπάς: «Πως να διαλέξουμε 1.000 άτομα από 15.000 διαρκείας; Να μας εξηγήσει η Κυβέρνηση γιατί κλείνουν ανοιχτοί χώροι και όχι οι κλειστοί» (vid)

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε και στο MEGA για το 10% στις εξέδρες των γηπέδων και τις θέσεις της ομάδας. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μίλησε και στο MEGA για το 10% στις εξέδρες των γηπέδων και τις θέσεις της ομάδας.

Ο Κώστας Καραπαπάς είπε στη MEGA για:

Τις αποφάσεις της Κυβέρνησης για το 10%: Να μας εξηγήσει η Κυβέρνηση πως ένας ανοιχτός χώρος κλείνει και με μέτρα να τηρούνται και μένουν ανοιχτοί κλειστοί χώροι, που δεν ξέρουμε και το τι έλεγχοι υπάρχουν. Τα πρωτόκολλα εμείς τα τηρούμε. Δύο χρόνια δεν έχει τιμωρηθεί καμία ομάδα.

Το γεγονός ότι οι φίλαθλοι θα βρεθούν σε καφέ για να δουν τα ματς: Το γήπεδο είναι ένας ανοιχτός χώρος με εμβολιασμένους που ελέγχονται. Όλοι οι άνθρωποι θα πάνε στα διπλανά καφέ για να δουν αγώνες.

Το ποδόσφαιρο μεταδίδεται από κλειστές πλατφόρμες και σε τέτοια περίπτωση θα έχει συγκεντρώσεις ανθρώπων. Πως να διαλέξουμε 1.000 ανθρώπους σε 15.000 διαρκείας; Αποφασίσαμε ότι θα πάμε στον κ. Πλεύρη. Επειδή αναφέρουν ορισμένοι τη Γερμανία στη Γερμανία έκλεισαν τα πάντα. Δεν θέλουμε να αισθανόμαστε ότι είμαστε μία κατώτερη κατηγορία.

Πιο αναλυτικά το τι είπε: «Εμείς έχουμε απόλυτο σεβασμό σε αυτό που συμβαίνει και ο λόγος που υπάρχει μια αντίδραση από το χώρο του ποδοσφαίρου έχει να κάνει με το ότι τηρούνται “δυο μέτρα και δύο σταθμά” για τα θεάματα. Τα μέτρα για τα θεάματα, εμείς στο χώρο του ποδοσφαίρου, τα βρίσκουμε παράλογα. Κανείς δεν έχει εξηγήσει από την Κυβέρνηση πώς γίνεται ένας ανοιχτός χώρος όπως τα γήπεδα, με μόνο εμβολιασμένους φιλάθλους να κλείνει και την ίδια ώρα να μένουν ανοιχτοί κλειστοί χώροι μεγάλοι συνωστισμού.

Εμείς τα πρωτόκολλα τα τηρούμε αυστηρά και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δύο χρόνια τώρα δεν έχει τιμωρηθεί καμία ομάδα» συμπλήρωσε ο Κώστας Καραπαπάς, υπογραμμίζοντας ότι οι ποδοσφαιρικοί αγώνες μεταδίδονται από κλειστές τηλεοπτικές πλατφόρμες και αναγκαστικά οι φίλαθλοι θα επιλέξουν κλειστούς χώρους ή σπίτια για να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Η Κυβέρνηση καλεί τις ΠΑΕ να διαλέξουν 1.000 ανθρώπους, αριθμός που κανείς μας δεν έχει καταλάβει από που προκύπτει. Πως θα γίνει αυτό μέσα από τα 15.000 διαρκείας που έχει ο Ολυμπιακός; Οι ομάδες δεν έχουν τρόπο και μηχανισμό για να κάνουν κάτι τέτοιο. Τηρούνται δύο μέτρα και δύο σταθμά: δεν θέλουμε να αισθανόμαστε ότι οι φίλαθλοι είναι μια κατώτερη κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα