Ζαμπά: Στο γήπεδο για προπόνηση, ούτε μια μέρα ξεκούραση

Ζαμπά: Στο γήπεδο για προπόνηση, ούτε μια μέρα ξεκούραση

Ζαμπά: Στο γήπεδο για προπόνηση, ούτε μια μέρα ξεκούραση

bet365

Ο Λέο Ζαμπά ξέρει ότι πρέπει να μοχθήσει για μια ευκαιρία στον ΠΑΟΚ. Κι όπως δείχνει έχει πάρει στα σοβαρά αυτή την προοπτική δουλεύοντας για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ούτε μια μέρα ξεκούραση δεν υπάρχει στο πρόγραμμα του Λέο Ζαμπά, ο οποίος έχει πάρει αρκετά σοβαρό την προοπτική επιστροφής του στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

O Βραζιλιάνος επιθετικός φαίνεται πως έχει πάρει σοβαρά την επάνοδό του στο υψηλό επίπεδο και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση με τη φανέλα του «Δικεφάλου». Το πέρασμα του από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της Βραζιλίας και τη Βάσκο ντα Γκάμα του έδωσε τη δυνατότητα να παίξει και να βρει ρυθμό, ωστόσο έχει μείνει πίσω και χωρίς παιχνίδια για σχεδόν ένα μήνα.

Το ευχάριστο είναι ότι δείχνει να ξέρει ότι πρέπει να μοχθήσει για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει με την επιστροφή στις προπονήσεις να δει σε ποια κατάσταση έχει φτάσει ο Λέο Ζαμπά, οποίος έχει έρθει στη Θεσσαλονίκη αποφασισμένος να πείσει τον Ρουμάνο προπονητή, ότι αξίζει μια ευκαιρία.

Οπότε, για τον 24χρονο δεν υπάρχει περιθώριο ούτε μιας μέρας ξεκούρασης. Ο Ζαμπά έχει έρθει στην Ελλάδα μαζί με την κοπέλα του, τους γονείς του, αλλά και δύο προσωπικούς γυμναστές-εργοφυσιολόγους.

Μαζί τους δουλεύει έξτρα κα εκτός του προγράμματος που ακολουθεί με την ομάδα. Έτσι την περίοδο που οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε άδεια, λόγω των διακοπών των Χριστουγέννων, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και δούλεψε με τον προσωπικό γυμναστή.

Στόχος να είναι σε καλύτερη κατάσταση όταν θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις και σιγά σιγά να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας.

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα