Καραχάλιος: «Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά»

Newsroom
Καραχάλιος: «Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά»

bet365

Ο Ζήσης Καραχάλιος στάθηκε στο δοκάρι του Σάλιακα λέγοντας πως ο ΠΑΣ θα μπορούσε να προηγηθεί, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την συνέχεια όσον αφορά τους «κυανόλευκους».

Μετά το τέλος του αγώνα στη Λεωφόρο στο οποίο ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΣ με 2-0, ο μέσος των «κυανόλευκων», Ζήσης Καραχάλιος ανέφερε μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV: «Ήταν ένα δύσκολο ματς το γνωρίζαμε αυτό και προετοιμαστήκαμε σκληρά. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι νομίζω ότι κρίθηκε σε δύο αδράνειες που είχαμε και δεχτήκαμε τα δύο γκολ. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί στο α’ μέρος με το δοκάρι του Σάλιακα και μετά να δούμε ένα τελείως διαφορετικό ματς. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά».

Για το 2021 και αν είναι ικανοποιημένοι από την πορεία της ομάδας: «Είμαστε ικανοποιημένοι, αν και τα δύο τελευταία αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά για μας. Ειδικά και με τον ΠΑΟΚ δεν αξίζαμε αυτό το 4-0. Σήμερα από δύο αδράνειες χάσαμε το παιχνίδι».

Για το αν ευελπιστεί να γίνει καλύτερος ο ΠΑΣ στη συνέχεια: «Εννοείται, πιστεύω πολύ στην ομάδα και πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε».

Για το ποια φανέλα πήρε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού: «Πήρα τη φανέλα του Ιωαννίδη, ήμασταν μαζί στον Λεβαδειακό, χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτόν, του εύχομαι υγεία και να προχωράει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα