Μεταξάς: «Με πειράζει που ήμασταν με 10 στη φάση του 1-0»

Newsroom
Μεταξάς: «Με πειράζει που ήμασταν με 10 στη φάση του 1-0»

bet365

Ο κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα διατύπωσε παράπονα για τη διαιτησία και κυρίως για το πώς ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ.

Παράπονα από τη διαιτησία του αποψινού (19/12) αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα στη Λεωφόρο διατύπωσε ο Ηρακλής Μεταξάς, μετά την ήττα (2-0) που γνώρισε ο «Αγιαξ της Ηπείρου» από τον Παναθηναϊκό. Κυρίως για τη φάση όπου οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ. «Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι και από το πάθος που έδειξε η ομάδα μου, την άμυνα που κάναμε στο α’ ημίχρονο είμαι πολύ ευχαριστημένος. Δεν χρειάζονταν τα νεύρα. Εκεί νομίζω χάσαμε λιγάκι τον έλεγχο τον δικό μας. Ήταν καλύτερος ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια, εμείς ξέρουμε τις δυνάμεις μας και ποιοι είμαστε. Στη φάση του γκολ ακόμα με πειράζει, γιατί είμαστε με 10 παίκτες. Το φάουλ έγινε από την άλλη πλευρά, δεν μπορεί να μπει μέσα, έρχεται από εδώ πάλι δεν μπορεί να μπει μέσα, από εκεί δεν μπορεί, από εδώ δεν μπορεί πότε θα μπει μέσα ο παίκτης; Και μπαίνει το γκολ. Εμείς στις λίγες ευκαιρίες που είχαμε, ένα δοκάρι και 2 σέντρες από το πλάι, μας έλειπε κάτι για να μπει το γκολ κι έτσι χάσαμε», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Και μετά ρωτήθηκε αν αποπροσανατόλισε την ομάδα τραυματισμός του Περέα που ήταν αρκετή ώρα κάτω στη φάση του 1`-0. «Έφαγε πολύ ξύλο ο Περέα και τρώει σε κάθε παιχνίδι. Εμείς που είμαστε κοντά στον αγωνιστικό χώρο το βλέπουμε. Δυστυχώς είναι δυνατό παιδί και το αφήνουνε. Δεν είδα ακόμα τη φάση που έγινε στην περιοχή στο α’ ημίχρονο, αλά να ξέρετε ότι είναι ακόμα ματωμένος στο πόδι, δεν πέφτει με το τίποτα. Είναι δυνατό παιδί και καμιά φορά στέκεται και με το παραπάνω όρθιος. Αν ήταν άλλος θα έσπαγε τα πόδια του δέκα φορές. Νωρίτερα, όμως, στο ματς νομίζω ότι έπρεπε να έχουμε το πάθος, αλλά όχι τα νεύρα».

Για την τύχη που δεν είχε ο ΠΑΣ στο δοκάρι του Σάλιακια σχολίασε ότι «αυτές είναι οι δυνάμεις μας, τις λίγες ευκαιρίες πρέπει να τις βάζουμε, σήμερα δεν τις βάλαμε».

Κλείνοντας ευχήθηκε «καλές γιορτές, υγεία, να προσέχουμε και να γυρίσουμε υγιείς, παρότι συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί ο κορωνοϊός».

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα