Ο Ιωνικός χάνει τη μισή του δύναμη χωρίς τους Αοσμαν και Τουράμ (vids)

Ο Ιωνικός χάνει τη μισή του δύναμη χωρίς τους Αοσμαν και Τουράμ (vids)

Newsroom
Ο Ιωνικός χάνει τη μισή του δύναμη χωρίς τους Αοσμαν και Τουράμ (vids)

bet365

Στον Ιωνικό δεν υπολογίζουν για απόψε και στον Σύριο μεσοεπιθετικό, ξέχωρα από τον Βραζιλιάνο φορ, και αυτό σημαίνει πως μεταξύ άλλων δεν θα έχουν στη Θεσσαλονίκη το 53,5% των γκολ τους και το 75% των ασίστ τους στη σεζόν.

Με μία δύσκολη αποστολή θα κλείσει απόψε (20/12) ο Ιωνικός τις υποχρεώσεις του στη Super League Interwetten για το 2021, καθώς θα παίξει στη Θεσσαλονίκη με τον Αρη.

Οχι μόνο λόγω του αντιπάλου του, αλλά και επειδή ο Δημήτρης Σπανός καλείται να διαχειριστεί την ταυτόχρονη απουσία των Τουράμ, Αοσμαν, των 2 κατά τεκμήριο πλέον κομβικών του ποδοσφαιριστών στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Ο Βραζιλιάνος φορ ναι μεν είναι τραυματίας για καιρό και στη Νεάπολη έχουν πια... μάθει, στο μέτρο του δυνατού, να παίζουν χωρίς εκείνον (γύρισαν και τη διάταξη σε 3-5-2), αλλά για πρώτη φορά φέτος θα απουσιάσει και ο Σύριος μεσοεπιθετικός, που είναι ο MVP της ομάδας.

Στην μπάλα οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, αλλά στην προκειμένη περίπτωση αποτυπώνουν το πόσο κομβικοί είναι αμφότεροι στο δημιουργικό/εκτελεστικό σκέλος της.

*Εχουν σημειώσει 7 από τα 13 γκολ του Ιωνικού (Αοσμαν 5/Τουράμ 2), ποσοστό 53,8%.

*Εχουν τις 32 από τις 98 του τελικές του (Αοσμαν 20/Τουράμ 12), ποσοστό 32,6%.

*Εχουν τις 6 από τις 8 ασίστ του (Αοσμαν 4/Τουράμ 2), ποσοστό 75%.

*Εχουν τα 24 από τα 75 εύστοχα γεμίσματά του (Αοσμαν 21/Τουράμ 3), ποσοστό 32%.

*Εχουν τα 52 από τα 228 κερδισμένα του φάουλ (Αοσμαν 27/Τουράμ 25), ποσοστό 22,8%.


Αυτόματα στον Ιωνικό καλούνται να βρουν το «αντίδοτο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα