Μπράτσος: «Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να απολαμβάνει ο κόσμος για να απολαμβάνουμε και εμείς» (vid)

Newsroom
Μπράτσος: «Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να απολαμβάνει ο κόσμος για να απολαμβάνουμε και εμείς» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Βόλου είδε την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο, αλλά να μην παίρνει τη νίκη ξανά, υπογραμμίζοντας πως οι παίκτες του θα πρέπει να βελτιωθούν σε κάποιες ατομικές στιγμές μέσα στα παιχνίδια.

Όσα είπε ο Κώστας Μπράτσος στην Cosmote TV μετά το 2-2 του Βόλου με τη Λαμία:

«Πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει να απολαμβάνει ο κόσμος για να απολαμβάνουμε και εμείς. Στο πρώτο μέρος κυριαρχήσαμε, δείξαμε τη διάθεσή μας, μετά ο αντίπαλος ισορρόπησε, κινδυνέψαμε αλλά προηγηθήκαμε στο σκορ. Μετά σκοράραμε και δεύτερο γκολ, αλλά πάλι από μια ανύποπτη φάση, από ένα πέναλτι το οποίο είναι είναι το ίδιο ακριβώς με την προηγούμενη εβδομάδα, ο αντίπαλος μπήκε στο παιχνίδι. Στην τελική ανάλυση του παιχνιδιού αν δεν μπορείς να νικήσεις, καλύτερα να μην χάνεις και σιγά σιγά θα μπορέσουμε να προοδεύσουμε. Αν βελτιώσουμε τις ατομικές ανύποπτες φάσεις, όλο το πακέτο το έχουμε. Δεν θεωρώ πως είναι έλλειψη συγκέντρωσης. Οι παίκτες έχουν ορμή και πάθος και ίσως αυτό το πάθος να σπρώχνει το πόδι σε μια φάση που δεν πρέπει».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα