Κουέστα και Σούντγκρεν επιστρέφουν στην 11αδα του Άρη

Κουέστα και Σούντγκρεν επιστρέφουν στην 11αδα του Άρη

Κουέστα και Σούντγκρεν επιστρέφουν στην 11αδα του Άρη

bet365

Επιβεβλημένη θεωρείται η επιστροφή των Χουλιάν Κουέστα, Ντάνιελ Σούντγκρεν στο βασικό σχήμα του Άρη ενόψει του αγώνα (16/12, 17:00) με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Αυτή η ανάγκη καλλιεργήθηκε μέσα από την αγωνιστική παρουσία των ποδοσφαιριστών που τους αντικατέστησαν καθώς απείχαν αρκετά από αυτό που είτε φανταζόταν είτε ήθελε να δει ο Άκης Μάντζιος. Ο Εμάνουελ Σάκιτς επιβεβαίωσε ότι δεν διάγει και την καλύτερη χρονιάς της καριέρας του, ίσως να παίζει ρόλο η απώλεια αγωνιστικού ρυθμού, σίγουρα όμως δεν θυμίζει σε τίποτε τον ποδοσφαιριστή της περσινής χρονιάς ο οποίος έδινε λύσεις όπου χρειαζόταν. Παρότι το δεξί άκρο της άμυνας είναι μια θέση που έχει, έχει δοκιμαστεί αλλά και πετύχει, φέτος εμφανίζει μεγάλη δυσκολία ανταπόκρισης στις ευθύνες της θέσης, δείχνει ότι παίζει με χαμηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης κι αυτό επηρεάζει την εικόνα του. Γι’ αυτόν τον λόγο, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν προβλέπεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Κάτω από τα δοκάρια, ο Ντένις όχι μόνο δεν κατάφερε να διαλύσει το κλίμα έλλειψης εμπιστοσύνης στο πρόσωπό του αλλά το ενίσχυσε. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι με την προοπτική να εξελιχθεί σε βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, σύντομα αποδείχθηκε όμως ότι δεν διαθέτει την ικανότητα, ίσως και την προσωπικότητα, να αντέξει αυτό το βάρος. Έτσι, ο Χουλιάν Κουέστα επέστρεψε στη θέση του και στην πραγματικότητα δεν θα έφευγε από αυτή, αν δεν προέκυπτε ο τραυματισμός του στη μέση. Ο Ντένις δοκιμάστηκε στα τελευταία τρία παιχνίδια, είναι προφανές ότι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και ο Χουλιάν Κουέστα αναμένεται να επιστρέψει στη θέση του στον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα