ΑΕΚ - Λετιέρι: «Δεν μας έδωσαν πέναλτι με τον Ολυμπιακό, καζάνι το νέο γήπεδο»!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ - Λετιέρι: «Δεν μας έδωσαν πέναλτι με τον Ολυμπιακό, καζάνι το νέο γήπεδο»!

bet365

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Άουγκσμπουργκ παραχώρησε ο Τζίνο Λετιέρι που αποτελεί το δεξί χέρι του Αργύρη Γιαννίκη και μίλησε για όλα όσα έχει ζήσει έως τώρα στην Α.Ε.Κ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Άουγκσμπουργκ μίλησε ο Τζίνο Λετιέρι και ανέλυσε τα όσα έχει ζήσει ήδη -σε αυτό το σύντομο διάστημα- ως μέλος του τεχνικού επιτελείου της ΑΕΚ. Προφανέστατα αναφέρθηκε στον Αργύρη Γιαννίκη και στη συνεργασία τους, μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και για το νέο γήπεδο που δημιουργεί η Ένωση...

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που ξεκίνησε τη σεζόν ως προπονητής με την ΑΕΚ, έλαβε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και μετακόμισε στην Αλ Ετιφάκ μόλις έπειτα από επτά αγώνες και υπέγραψε ο Αργύρης Γιαννίκης. Μετά με πήρε τηλέφωνο ο Γιαννίκης και με ρώτησε αν μπορούσα να φανταστώ να δουλέψω στην Ελλάδα», ξεκίνησε να εξιστορεί ο Ιταλογερμανός βοηθός του Έλληνα τεχνικού και συνέχισε:

«Γνωριζόμασταν με τον κόουτς, αλλά όχι από κοντά. Έψαχνε βοηθό και γρήγορα καταλάβαμε ότι ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος. Τελικά μου πήρε 48 ώρες για να φτάσω στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ».

Στη συνέχεια μίλησε για την έως τώρα πορεία της ομάδας: «Η ΑΕΚ είναι στη 2η θέση παίζοντας πιο ελκυστικά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να γυρίσουμε μερικούς διακόπτες. Έχουμε μια ξεκάθαρη φιλοσοφία παιχνιδιού και δίνουμε μεγάλη αξία στην τακτική και την πειθαρχία και, πάνω από όλα, σε ένα παιχνίδι γρήγορης αλλαγής».

Δεν έλειψε η αναφορά του στο πρώτο ντέρμπι που έζησε, αυτό με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι ο διαιτητής πήρε λανθασμένη απόφαση στη φάση με το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ: «Το κλίμα ήταν υπέροχο, οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα, παρόλο που το παιχνίδι ξεκίνησε άθλια για εμάς, γιατί οι αντίπαλοι μας προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό με σουτ. Λίγο αργότερα μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε και είχαμε υπό έλεγχο το ματς με τους πρωταθλητές. Είχαμε μέχρι και το 68% κατοχή, αλλά όλα άλλαξαν στο 32ο λεπτό όταν ο διαιτητής μας δεν μας έδωσε πέναλτι και δεχθήκαμε το 2-1 ως “αντάλλαγμα”».

Στο φινάλε της συνέντευξης γίνεται αναφορά στο γήπεδο που δημιουργεί η ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια: «Είναι ένα στολίδι με 32.000 θέσεις και το κοινό είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι το απόλυτο καζάνι και αν παίζαμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σ’ αυτό το γήπεδο, τότε θα φεύγαμε νικητές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα