Κάνιας: «Αγαπάω τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα δίνω το 100% για τον Ιωνικό»

Newsroom
 Κάνιας: «Αγαπάω τον ΠΑΟΚ, αλλά τώρα δίνω το 100% για τον Ιωνικό»

bet365

Ο Ισπανός χαφ ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Ιωνικού στη σημερινή του νίκη επί του ΠΑΟΚ.

Εκ των σκόρερ του Ιωνικού ήταν απόψε (5/12) ο Κάνιας κόντρα στον ΠΑΟΚ (3-2), καθώς ο Ισπανός χαφ ισοφάρισε σε 1-1. Ο έμπειρος μέσος δεν πανηγύρισε σεβόμενος τα χρόνια που στο παρελθόν έπαιζε στην Τούμπα και μετά το ματς μίλησε στην Cosmote TV. «Ημουν στον ΠΑΟΚ, πέρασα τρία υπέροχα χρόνια και αγαπώ αυτή την ομάδα. Τώρα είμαι στον Ιωνικό και δίνω το 100% για την ομάδα μου. Πήραμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα και προχωράμε. Σέβομαι τον ΠΑΟΚ, δεν έχει σημασία που σκόραρα εγώ, σημασία έχει πως πήραμε τους τρεις βαθμούς και κερδίσαμε», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Δεν το περιμέναμε ότι θα βάλουμε τρία γκολ απέναντι στον ΠΑΟΚ, που είναι μια καταπληκτική ομάδα, είχαμε σωστή προετοιμασία και αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα