Παναθηναϊκός: Χρωστάει μια μεγάλη νίκη στον εαυτό του και τον κόσμο του

Παναθηναϊκός: Χρωστάει μια μεγάλη νίκη στον εαυτό του και τον κόσμο του

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Χρωστάει μια μεγάλη νίκη στον εαυτό του και τον κόσμο του

bet365

Ντέρμπι... απαντήσεων για τον Παναθηναϊκό την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να ψάχνει όσο τίποτα ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα δώσει τεράστια ώθηση ενόψει της συνέχειας.

Μετά την νίκη επί του Βόλου για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά φέτος τρέχει ένα σερί τριών επιτυχών αποτελεσμάτων και έχει καταφέρει να ξαναφτιάξει το κλίμα μετά την απογοητευτική σειρά παιχνιδιών στις αρχές του Νοεμβρίου, με αποκορύφωμα την ήττα στο ντέρμπι της Λεωφόρου από τον ΠΑΟΚ. Το Τριφύλλι αντιμετωπίζει την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, έχοντας μοναδικό στόχο την νίκη, η οποία θα τον φέρει στο -3 από την Ένωση και θα τον βάλει ξανά στο κόλπο για την δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ενώ βαδίζουμε προς το τέλος του πρώτου γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, χρωστά στον εαυτό του αλλά και στον κόσμο της ομάδας που φέτος είναι στο πλευρό του, μια μεγάλη νίκη, ένα σημαντικό αποτέλεσμα, ένα τρίποντο που θα σημάνει την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην ανταγωνιστικότητα. Όχι μόνο ως εικόνα αλλά και ως αποτελέσματα. Στο Βικελίδης οι ᾽᾽πράσινοι᾽᾽ έχασαν από τον Άρη(1-0), στο Φάληρο κατάφεραν να μείνουν όρθιοι(0-0) ενώ στο μοναδικό ντέρμπι που έπαιξαν ως γηπεδούχοι, ηττήθηκαν 3-1 από τον δικέφαλο του βορρά. Η συγκομιδή είναι μηδαμινή. Μόλις 1 πόντους σε τρία μεγάλα παιχνίδια.

Ο Γιοβάνοβιτς σε αντίθεση με τα τελευταία δύο παιχνίδια, θα έχει στο αρχικό σχήμα τον Ρούμπεν Πέρεθ ενώ με την επιστροφή του Καρλίτος και του Φώτη Ιωαννίδη στις προπονήσεις, θα πάψει να έχει διαθέσιμο μόλις έναν φορ, τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος και με το παραπάνω κάλυψε το κενό του Ισπανού επιθετικού. Ο Σέρβος τεχνικός θα έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους(εκτός από τις... γνωστές απουσίες των Κουρμπέλη και Σένκεφελντ) και το αθηναϊκό ντέρμπι αποτελεί και για τον ίδιο, ακόμη μία ευκαιρία να κάνει... σεφτέ στις νίκες ως προπονητής του Παναθηναϊκού σε ένα σπουδαίο ματς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα