Σόνι: Μετά τον Ατρόμητο θέλει να σκοράρει και με τον Άρη (vid)

Σόνι: Μετά τον Ατρόμητο θέλει να σκοράρει και με τον Άρη (vid)

bet365

Ο Κέβιν Σόσι, παρέλαβε το βραβείο του MVP για το ματς με τον Ατρόμητο και δεν κρύβει τη... δίψα του για γκολ και με τον Άρη!

Ο Κέβιν Σόνι ήταν απίστευτος στο ματς με τον Ατρόμητο, όπου ο Αστέρας επικράτησε με 6-2, με τον Καμερουνέζο να πετυχαίνει 2 γκολ και 2 ασίστ.

Φυσικό κι επόμενο, λοιπόν, να είναι ο MVP της αναμέτρησης και στο πλαίσιο της βράβευσής του δεν έκρυψε τη... δίψα του για να πετύχει κι άλλα γκολ κόντρα στον Άρη.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξη που έδωσαν όχι μόνο σε εμένα αλλά και στους συμπαίκτες μου. Οφείλω ένα ευχαριστώ και στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει να πετύχω αυτά τα γκολ.

Όσον αφορά το αν είναι αυτή η καλύτερή μου εμφάνιση, θα έλεγα ναι, αλλά ελπίζω να μην είναι αυτή η μόνη γιατί ελπίζω να κάνω κι άλλες τέτοιες ανάλογες εμφανίσεις και να βοηθήσω την ομάδα», είπε αρχικά ο Σόνι, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ποιο από τα δύο γκολ επί του Ατρόμητου ήταν πιο όμορφο:

«Δεν θα ήθελα να τα ξεχωρίσω. Νομίζω και τα δύο ήταν πολύ όμορφα και δύσκολα επίσης. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει και ελπίζω να πετύχω κάτι παρόμιο και στο παιχνίδι με τον Άρη».

Αν θα ήθελε να το αφιερώσει κάπου αυτό το βραβείο, είπε: «Στη μητέρα μου που την αγαπώ πολύ».

Για το ματς με τον Άρη: «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γι' αυτόν τον αγώνα. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, πρέπει να τα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα