Ολυμμπιακός -Βόλος: Ο Αμπασκάλ κάλεσε τους παίκτες να φύγουν από το γήπεδο τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί ετοιμαζόταν να εκτελέσει πέναλτι

Newsroom
Ολυμμπιακός -Βόλος: Ο Αμπασκάλ κάλεσε τους παίκτες να φύγουν από το γήπεδο τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί ετοιμαζόταν να εκτελέσει πέναλτι

bet365

Τη στιγμή που ο Ελ Αραμπί ετοιμαζόταν να εκτελέσει πέναλτι στο 84', ο κόουτς του Βόλου Γκιγιέρμο Αμπασκάλ κάλεσε τους παίκτες να αποχωρήσουν από το γήπεδο, διαμαρτυρόμενος για το ότι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναζαν πάνω από τον πάγκο, δείχνοντας ότι ήθελαν να μπουν από τις κερκίδες στον περιβάλλοντα χώρο του τερέν!

Οι παίκτες του Βόλου όντως... υπάκουσαν στο κάλεσμα του προπονητή τους και πήγαν στον πάγκο του Βόλου, όπου αμέσως έσπευσε και ο διαιτητής Αριστομένης Κουτσιαύτης. Ακολούθησαν λιγοστές λογομαχίες, ο Αμπασκάλ εξήγησε στον ρέφερι τι είχε συμβεί και περίπου μετά από ένα λεπτό οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο για να εκτελεστεί το πέναλτι από το οποίο προέκυψε το 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού στο ματς - θρίλερ με τελική νίκη των Ερυθρόλευκων με 2-1.

O Γκιγιέρμο Αμπασκάλ διαμαρτύρεται στον διαιτητή Κουτσιαύτη

Ο Αμπασκάλ διαμαρτύρεται στον διαιτητή Κουτσιαύτη

Ο Αμπασκάλ διαμαρτύρεται στον ρέφερι Κουτσιαύτη

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα