Ολυμπιακός - Βόλος: Με Λόπες, Ροντρίγκες και Τικίνιο η 11άδα

Ολυμπιακός - Βόλος: Με Λόπες, Ροντρίγκες και Τικίνιο η 11άδα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς, επέλεξε τον Τικίνιο στην κορυφή και τους Λόπες, Α. Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες στην τριάδα πίσω από τον φορ.

Μετά το θρίαμβο επί της Φενέρμπαχτσε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του κόντρα στον Βόλο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βάζει τον Τικίνιο στην 11άδα και τους Γκάρι Ροντρίγκες - Λόπες στα φτερά ενώ διατηρεί τον Αγκιμπού στο αρχικό σχήμα.

Αναλυτικά τα πλάνα του Πορτογάλου κόουτς:

Βάτσλικ στο τέρμα και Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα και Λαλά στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Εμβιλά είναι στον άξονα κι οι Λόπες, Αγκιμπού Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες πίσω από τον Τικίνιο.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "STARTING 11 ΕΝΔΕΚΑΔΑ ご你 VOLOS vS 29 TIQUINHO 10 LOPES A. CAMARA 77 RODRIGUES 5 BOUCHALAKIS 6 M'VILA 45 REABCIUK 66 CISSÉ 27 LALA 24 BA 1 VACLÍK COACH P.MARTINS #WEKEEPONDREAMING 28.11.2021 Novasports Prime| 15:00 G. KARAISKAKIS OLYMPIACOSFC"

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα