Οι 6 (μεγάλες) επεμβάσεις του Χουτεσιώτη που ισοδυναμούν με 3 βαθμούς (vids)

Οι 6 (μεγάλες) επεμβάσεις του Χουτεσιώτη που ισοδυναμούν με 3 βαθμούς (vids)

Γιώργος Ντυμένος
Οι 6 (μεγάλες) επεμβάσεις του Χουτεσιώτη που ισοδυναμούν με 3 βαθμούς (vids)

bet365

Ο 27χρονος γκολκίπερ του Ιωνικού «τρέχει» την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι... μυστήρια. Κακά τα ψέμματα αν κάνει γκέλα θα γίνει αυτόματα το πρόσωπο της ημέρας για κακό σκοπό, ενώ σε περίπτωση που η ομάδα του κερδίσει την περισσότερη λάμψη θα πάρει ο εκάστοτε σκόρερ ή κάποιος άλλος συμπαίκτης του που παίζει μέσα. Αυτή είναι η «μοίρα» του γκολκίπερ διαχρονικά, εκτός από ορισμένες «τρανταχτές» εξαιρέσεις.

Στη «σούμα» όμως, όταν δηλαδή γίνεται μία «αναδρομή» σε σερί αγώνες, πάντα υπάρχουν περιπτώσεις πορτιέρε που... κάνουν γκελ με την εν γένει παρουσία τους, όπως ισχύει σε εκείνη του Λευτέρη Χουτεσιώτη. Ο 27χρονος γκολκίπερ έγινε το καλοκαίρι κάτοικος Νίκαιας, πήρε τη φανέλα με το No1 του Ιωνικού και στο πρόσφατο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης πιστοποίησε την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται.

Εκ των κορυφαίων, αν όχι ο MVP, της αναμέτρησης, χάρις (και) στη δική του παρουσία η ομάδα του δεν έχασε. Συνολικά το... κοντέρ του γράφει ως τώρα στη σεζόν 34 αποκρούσεις, 30 επεμβάσεις και 4 clean sheet, ενώ έβαλε την... υπογραφή του και σε άλλα φετινά ματς, όπως το 0-0 της Ριζούπολης και το 1-1 κόντρα στο Βόλο.

Αν «απομονώσουμε» τα παραπάνω παιχνίδια θα έχουμε... πολλά να θυμηθούμε από εκείνον, με πλέον χαρακτηριστικές 6 «στιγμές» του που «μεταφράζονται», ουσιαστικά, σε 3 κερδισμένους βαθμούς για την ομάδα του.

*Το stop του στο τετ α τετ του Σίτο στο 85' της αναμέτρησης με τους Αρκάδες.

*Εκείνο στον Ρούμπεν Γκαρσία στις καθυστερήσεις του ίδιου αγώνα.

*Η απόκρουσή του στο σουτ του Ρομέρο στο 28' του αγώνα με το Βόλο.

*Η αντίδρασή του στο κοντινό σουτ/πλασέ του Φαν Βέερτ λίγο αργότερα στο ίδιο ματς.

*Η απόκρουσή του στο σουτ του Τουτουαρίμα, στο 41' της «λευκής» ισοπαλίας της Ριζούπολης.

*Αλλά κυρίως εκείνη στην κεφαλιά του Ντάουντα στο 26' του ίδιου αγώνα.

Αυτόματα (και) οι συγκεκριμένες φάσεις «εξηγούν» γιατί σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχασε ο Ιωνικός, ενώ για όσους θυμούνται απέναντι στο Βόλο η εστία του παραβιάστηκε ουσιαστικά από κόντρα.

Πάντως ως φετινό του «χάι λάιτ» είναι ίσως η επέμβασή του σε μία αναμέτρηση όπου οι Νικαιώτες γνώρισαν «βαριά» ήττα και πιο συγκεκριμένα στο 4-1 της Λεωφόρου, όπου στο 16' έβγαλε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χατζηγιοβάννη.


Η ουσίας πάντως είναι ότι Χουτεσιώτης φαίνεται πως διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα