Γιοβάνοβιτς: «Σε ένα δύσκολο παιχνίδι νικήσαμε δίκαια» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Σε ένα δύσκολο παιχνίδι νικήσαμε δίκαια» (vid)

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του στη COSMOTE TV μετά το Λαμία - Παναθηναϊκός στάθηκε  στη σημασία της νίκης της ομάδας του.

Ο Γιοβάνοβιτς επισήμανε στις δηλώσεις του στη COSMOTE TV για:

Τη νίκη επί της Λαμίας: Είχαμε άσχημα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Ουσιαστικά το πρέπει πάντα είναι δύσκολο. Ξέραμε πως έπρεπε να τα καταφέρουμε. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι πιστεύω πως δίκαια νικήσαμε στο τέλος.

Τους τραυματισμούς: Δεν ήταν εύκολο. Νομίζω ότι δεν αλλάξαμε τρόπο σκέψης. Ήμασταν ήρεμοι. Σε μία ομάδα που αμυνόταν με 2 γραμμές έξω από την περιοχή έπρεπε να επιτεθείς με συγκεκριμένο τρόπο. Δεν βιαστήκαμε. Επιμείναμε παρότι βγήκε νωρίς ο Καρλίτος και μετά χτύπησε και ο Λούντβικστ. Οι παίκτες που μπήκαν (όπως Παλάσιος και Μαουρίτσιο) μας έδωσαν ώθηση για να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο το παιχνίδι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα