ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας»

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας»

Newsroom
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο μας»

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο πλάι της το βράδυ της Κυριακής (21/11) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι φίλοι της ΑΕΚ δημιουργήσαν τρομερή ατμόσφαιρα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, αποθέωναν τους παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη με συνθήματα και τραγούδια.

Κόσμος σε κάτω και πάνω διάζωμα και περισσότεροι από 40.000 στις εξέδρες. Προφανώς και το ντέρμπι με τον περισσότερο κόσμο στο ελληνικό πρωτάθλημα στην εποχή του κορονοϊού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ θέλησε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της για την αθρόα προσέλευσή του στο ΟΑΚΑ αλλά και για την αψεγάδιαστη συμπεριφορά που είχαν καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνεται την ανάγκη, αλλά και την βαθιά υποχρέωση να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας.

Τόσο για την αθρόα προσέλευσή του στο ΟΑΚΑ, που ήταν η μεγαλύτερη στη μετά covid εποχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, όσο –κυρίως- για την ευρωπαϊκού επιπέδου ατμόσφαιρα και την αψεγάδιαστη συμπεριφορά, που επέδειξαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, που στη μεγαλύτερη διάρκειά του δεν είχε καν ευνοϊκή εξέλιξη για την ομάδα μας.

Το ζεστό χειροκρότημα των φιλάθλων μας προς τους παίκτες και τον προπονητή στο τέλος του ματς για την προσπάθειά τους, παρά το δεδομένα αποτυχημένο αποτέλεσμα, αυξάνει κατά πολύ τις ευθύνες μας και μεγεθύνει τις απαιτήσεις ενόψει της συνέχειας στην εφετινή σεζόν.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα