Ντοκιμαντέρ για τη σχέση του Βράνιες με την ΑΕΚ ετοιμάζουν οι Βόσνιοι

Ντοκιμαντέρ για τη σχέση του Βράνιες με την ΑΕΚ ετοιμάζουν οι Βόσνιοι

Newsroom
Ντοκιμαντέρ για τη σχέση του Βράνιες με την ΑΕΚ ετοιμάζουν οι Βόσνιοι

bet365

Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Βοσνίας βρέθηκε στην προπόνηση της ΑΕΚ ετοιμάζοντας ένα θέμα-ντοκιμαντέρ για τη σχέση του Όγκνιεν Βράνιες με την Ένωση.

Ο Βράνιες προσελκύει πάντα το ενδιαφέρον των συμπατριωτών του. Είναι γνωστή η δυνατή σχέση του Βόσνιου στόπερ με την ΑΕΚ και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο βρέθηκε στα Σπάτα τετραμελές συνεργείο από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Βοσνίας, το ATV, το οποίο ετοιμάζει ένα θέμα-ντοκιμαντέρ για τους δυνατούς δεσμούς μεταξύ Βράνιες και ΑΕΚ.

Το βοσνιακό τηλεοπτικό δίκτυο βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα για να πάρει πλάνα αλλά και συνεντεύξεις με παίκτες της Ένωσης, οι οποίοι μίλησαν για τον Βράνιες. Το ATV θα βρεθεί και την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να καλύψει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα