ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η έφεση για τις ποινές των Μελισσανίδη και Παπαδόπουλου

ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η έφεση για τις ποινές των Μελισσανίδη και Παπαδόπουλου

Newsroom
ΑΕΚ: Απορρίφθηκε η έφεση για τις ποινές των Μελισσανίδη και Παπαδόπουλου

bet365

Απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της ποινής που επέβαλε η Super League Interwetten στους Μελισσανίδη, Παπαδόπουλο κι έτσι παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για έναν μήνα.

Για τα όσα συνέβησαν στο ματς με τον Άρη πριν από μερικές εβδομάδες, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο επέβαλλε στον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Ιωάννη Παπαδόπουλο την ποινή της απαγόρευσης της εισόδου τους στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός μηνός αλλά και πρόστιμο.

Η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση γι' αυτό κι είχε ασκήσει έφεση κατά των ποινών που επιβλήθηκαν. Ωστόσο, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση κι έτσι παραμένει σε ισχύ η ποινή της απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα τόσο για τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης όσο και για τον Ιωάννη Παπαδόπουλο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση των 1) Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», 2) Δημητρίου Μελισσανίδη και 3) Ιωάννη Παπαδόπουλου κατά της υπ΄αριθμ. απόφασης 171/2021 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα