Η επιστροφή του Λόπεθ και οι απουσίες του Άρη με ΠΑΣ

Η επιστροφή του Λόπεθ και οι απουσίες του Άρη με ΠΑΣ

Η επιστροφή του Λόπεθ και οι απουσίες του Άρη με ΠΑΣ

bet365

Δίχως τέσσερις ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίσει (20/11, 19:30) ο Άρης τον ΠΑΣ Γιάννινα σ’ έναν αγώνα ο οποίος αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Κριστιάν Λόπεθ καθώς επιστρέφει σε αποστολή έπειτα από επτά μήνες!

Ο Ισπανός επιθετικός αγωνίστηκε για τελευταία φορά στις αρχές του Απρίλη καθώς στον εκτός έδρας αγώνα της Καρταχένα με τη Σαμπαντέλ στις 11 Απριλίου, υπέστη ρήξη μηνίσκου με συνέπεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Η τελευταία του συμμετοχή σε αγώνα του Άρη χρονολογείται στις αρχές του χρόνου και για την ακρίβεια στον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου χρησιμοποιήθηκε για τέσσερα αγωνιστικά λεπτά. Ακολούθησε ο δανεισμός του στην Καρταχένα.

Η αλήθεια είναι ότι ο Κριστιάν Λόπεθ επιστρέφει νωρίτερα του αναμενομένου καθώς βάσει της εκτίμησης που είχε δημιουργηθεί, προβλεπόταν να είναι έτοιμος στα τέλη του χρόνου. Μένει να φανεί αν η παρουσία του στην αποστολή του Άρη αποφασίστηκε για ψυχολογικούς λόγους ή αν όντως είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε μικρούς (χρονικά) αγωνιστικούς ρόλους.

Εκτός και ο Σούντγκρεν

Ο Άρης θα παραταχθεί με πολλές απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς στη συγκεκριμένη λίστα προστέθηκε και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν. Ο Σουηδός αμυντικός είχε δεχθεί ένα χτύπημα στον αυχένα στη διάρκεια προπόνησης με την εθνική ομάδα της χώρας του, αρχικά δεν το είχε δώσει μεγάλη σημασία αλλά δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί ούτε και σήμερα (19/11). Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Άκης Μάντζιος τον αφαίρεσε από το πλάνο του κι εκτός απροόπτου θα αντικατασταθεί στο αρχικό σχήμα από τον Εμάνουελ Σάκιτς. Ο Αυστριακός επιστρέφει στην 11αδα έπειτα από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ιωνικό και γενικώς φέτος δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής.

Εκτός πλάνου του Άκη Μάντζιου βρίσκονται και οι Φαμπιάνο, Λούμορ και Μπερτόγλιο καθώς οι δύο πρώτοι αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ενώ ο τρίτος θα πρέπει να εκτίσει την πρώτη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Γιόχαν Μπεναλουάν. Για την ακρίβεια αυτή απαρτίζεται από τους Κουέστα, Ντένις, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Λούκας Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντιαγέ, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Μπεναλουάν, Λόπεθ, Χαΐροβιτς, Γάνεα Δεληζήση, Μάνο και Μαρμαρίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα