Βόλος: Με Πουρίτα αλλά χωρίς Βοϊτκόφσκι κόντρα στον ΟΦΗ

Newsroom
Βόλος: Με Πουρίτα αλλά χωρίς Βοϊτκόφσκι κόντρα στον ΟΦΗ

bet365

Με τον Πουρίτα στην αποστολή θα υποδεχθεί ο Βόλος τον ΟΦΗ το Σάββατο (20/11, 15:00). Εκτός ο Βοϊτκόφσκι λόγω ίωσης αλλά και οι τιμωρημένοι Μπαριέντος και Γκρίλο.

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Πανθεσσαλικό» για την 10η αγωνιστική της Super League Interwetten.

Ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ, ο οποίος θα επιστρέψει στον πάγκο μετά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί από το ματς με την ΑΕΚ, θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Πουρίτα, καθώς ξεπέρασε απόλυτα τη θλάση που είχε υποστεί στον αγώνα με την Ένωση.

Από την άλλη εκτός είναι ο Βοϊτκόφσκι λόγω ίωσης αλλά και οι Γκρίλο και Μπαριέντος, οι οποίοι έχουν τιμωρηθεί με ποινή τριών αγωνιστικών μετά το επεισοδιακό ματς με τον Άρη την περασμένη αγωνιστική.

Αναλυτικά η αποστολή: Κλέιμαν, Κότνικ, Παπαδόπουλος, Πουρίτα, Γκιουλέν, Ρομέρο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μεταξάς, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Φερνάντες, Τερεζίου, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ

Υπενθυμίζεται ότι τόσο σε αυτό το παιχνίδι, όσο και στο επόμενο εντός έδρας με τον Παναιτωλικό, η ΠΑΕ έβαλε γενική είσοδο με ένα ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα