Μάντζιος: «Κομβικός παίκτης ο Μπερτόγλιο αλλά έχουμε λύση»

Μάντζιος: «Κομβικός παίκτης ο Μπερτόγλιο αλλά έχουμε λύση»

Newsroom
Μάντζιος: «Κομβικός παίκτης ο Μπερτόγλιο αλλά έχουμε λύση»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στον αγώνα (20/11, 19:30) που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Κλ. Βικελίδης» τονίζοντας ότι έχει κλειδώσει η λύση που θα καλύψει το κενό του Φακούντο Μπερτόγλιο.

Ο έμπειρος τεχνικός παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και αφού εξήγησε τις συνθήκες υπό τις οποίες δούλεψε η ομάδα του στο διάστημα της διακοπής, είπε για το παιχνίδι ότι… «είναι δύσκολο καθώς ο ΠΑΣ έχει έχει ισχυρή αμυντική λειτουργία. Έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ξέρουμε πως ο ΠΑΣ θα αμυνθεί πολύ χαμηλά στο γήπεδο και θα πρέπει να έχουμε υπομονή και όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να ανοίξουμε μια άμυνα η οποία θα είναι συμπαγής».

Αναφερόμενος στην απουσία του Φακουντο Μπερτόγλιο, παραδέχθηκε αρχικά ότι… «είναι κομβικός παίκτης για εμάς αλλά από εκεί και πέρα η ομάδα έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές. Θα δώσουμε ίσως κάποια άλλα χαρακτηριστικά με σκοπό τη διάσπαση της συμπαγής αμυντικής τους λειτουργίας, προκειμένου να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό. Πιστεύω ότι έχουμε αποφασίσει πώς θα τη διαχειριστούμε».

Επιβεβαίωσε ότι είναι ελάχιστες οι πιθανότητες συμμετοχής του Φαμπιάνο στο πλάνο του για τον αγώνα. «Υπάρχουν προβληματάκια, θα το δούμε μέχρι το τέλος. Πιστεύω πως δύσκολα ο Φαμπιάνο θα είναι μαζί μας αλλά έχουμε και άλλα προβλήματα που θα τα δούμε τελευταία στιγμή. Ο Καμαρά έρχεται το απόγευμα, ο Μπράμπετς έχει γυρίσει ήδη. Είναι σημαντικό που σκόραραν και έπαιξαν τα παιδιά, όπως και ο Τζέγκο που αγωνίστηκε με την Εθνική Αυστραλίας».

Σχετικά για τα έργα βελτίωσης του χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης», σημείωσε πως… «ο αγωνιστικός χώρος είναι εξαιρετικός. Η ομάδα έχει επενδύσει πάρα πολύ στο κομμάτι αυτό. Όταν έχεις μια ομάδα που βασίζεται στο καλό ποδόσφαιρο, χρειάζεται κάτι ανάλογο στον αγωνιστικό χώρο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα