Ο Μάντζιος αξιολογεί την κατάσταση των διεθνών και αποφασίζει ενόψει ΠΑΣ

Ο Μάντζιος αξιολογεί την κατάσταση των διεθνών και αποφασίζει ενόψει ΠΑΣ

Ο Μάντζιος αξιολογεί την κατάσταση των διεθνών και αποφασίζει ενόψει ΠΑΣ

bet365

Οι τρεις από τους τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές προβλέπεται να είναι σήμερα (17/11) στη Θεσσαλονίκη και ο Άκης Μάντζιος θα αποφασίσει για τη διαχείριση του υλικού του ενόψει ενός απαιτητικού προγράμματος αγώνων.

Ο Άρης ανήκει στη συνομοταξία των ομάδων που δεν έχουν τη δυνατότητα ουσιαστικής αξιοποίησης του διαστήματος διακοπής του Πρωταθλήματος λόγω των εθνικών υποχρεώσεων των ποδοσφαιριστών. Αυτή τη φορά οι άμεσα εμπλεκόμενοι ήταν λιγότεροι σε σχέση με την προηγούμενη φορά και πάλι όμως η απουσία τεσσάρων ποδοσφαιριστών λόγω εθνικών υποχρεώσεων και δύο ακόμη λόγω τραυματισμού, δεν δημιούργησαν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επέστρεψε χθες (16/11) στη Θεσσαλονίκη για να μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ σήμερα (17/11) προβλέπεται να γυρίσουν και οι Γιάκουμπ Μπράμπετς, Τζέιμς Τζέγκο. Ο πρώτος προέρχεται από δύο «γεμάτα» 90λεπτα με τη φανέλα της εθνικής Τσεχίας, μάλιστα σκόραρε στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του, ενώ ο Αυστραλός ήταν βασικός στον αγώνα της εθνικής ομάδας του απέναντι στην Κίνα και μάλιστα το ταξίδι του άρχισε από τη χώρα της Άπω Ανατολής. Βάσει προγράμματος, ο Αμπουμπακάρ Καμαρά θα εμφανιστεί στην προπόνηση της Παρασκευής (19/11) καθώς αναμένεται αύριο (18/11) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη. Ο 26χρονος Μαυριτανός επιθετικός επίσης είχε μια γεμάτη εμφάνιση και σκόραρε απέναντι στην Ισημερινή Γουϊνέα.

Η ουσία για τον Άκη Μάντζιο είναι ότι και οι τρεις από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές επιστρέφουν επιβαρυμένοι κι έχοντας μπροστά τους ένα δύσκολο πρόγραμμα με πέντε αγώνες σε διάστημα 16 ημερών καθώς εκτός αυτών με ΠΑΣ Γιάννινα (20/11), ΠΑΟΚ (28/11) και Αστέρα Τρίπολης (5/12) υπάρχουν και οι δύο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι τραυματίες και το rotation

Οι συνθήκες αναγκάζουν τον 53χρονο τεχνικό του Άρη να προχωρήσει σε rotation. Προφανώς το πλάνο του θα εξαρτηθεί και από την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας και τη δυναμική του αντιπάλου που θα βρει η ομάδα του στον δρόμο της. Το βέβαιο είναι ότι θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε διαχείριση υλικού στο κέντρο της άμυνας όπου ο Φαμπιάνο δύσκολα θα μπει στο πλάνο ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και θα κάνει προσπάθεια ώστε να φτάσει σε ικανοποιητικό επίπεδο ετοιμότητας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Κι αν στο κέντρο της άμυνας υπάρχει εναλλακτική, αυτή δεν υφίσταται στην κορυφή της επίθεσης. Ακόμη κι αν ο Δημήτρης Μάνος συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ, η παρουσία του θα αποφασιστεί κυρίως για ψυχολογικούς λόγους καθώς η λοίμωξη που τον ταλαιπώρησε τον άφησε πίσω και σε φυσική κατάσταση. Το πλάνο για τον Βεροιώτη επιθετικό προβλέπει να είναι έτοιμος στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας στα τέλη του μήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα